Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. La Hotel Il Pino oaspeții pot alege unde iau micul dejun, pe terasă sau pe balconul privat, iar indiferent de alegere aceștia vor beneficia de o vedere fantastică la Coasta Amalfi.

Il Pino, situat in localitatea Praiano beneficiază de o locație convenabilă de unde se poate ajunge repede atat in localitatea Amalfi (situată la 10 km), cat și in localitatea Positano (situată la 6 km), cu autoturismul sau autobuzul.

Fiecare cameră are aer conditionat si balcon cu vedere frumoasă la mare, cu Insula Capri pe fundal.

Oaspeții pot solicita sprijinul personalului de la recepție pentru transferul la gările și aeroporturile din apropiere. Oaspeților le pot fi oferite numeroase excursii interesante și croaziere.

Indiferent de destinație, oaspeților li se recomandă să se intoarcă in timp util pentru a beneficia de reducerea de 15% pentru cina luată la restaurant. Aceștia pot alege preparate dintr-un meniu cu specific internațional și italian, pe care le pot savura pe terasă.

Locatie