Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Situat pe culmile din Vietri sul Mare, Hotelul La Lucertola oferă camere moderne, care dispun de balcoane cu vedere spre Golful Salerno. Complet renovat, hotelul are o plajă privată, unde se află si un bar.

La Hotelul La Lucertola veti avea o cameră luminoasă, dotată cu aer conditionat. Aici veti beneficia de acces Wi-Fi gratuit, minibar si TV prin satelit, inclusiv programe cu vizionare cu plată.

In fiecare dimineată se serveste un bufet de mic dejun la restaurantul cu vedere spre Marea Mediterană. Tot aici, oaspetii pot savura mai tarziu preparate din bucătăria italiană.

Celebru pentru obiectele antice din ceramică de aici, Vietri sul Mare este primul oras de pe Coasta Amalfi. Centrul orasului Salerno este la 3 km distantă, iar portul din care pleacă feriboturi spre Sicilia si Sardinia este la 10 minute distantă cu masina.

Locatie