Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NH Collection Grand Hotel Convento di Amalfi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Acest hotel amplasat pe varful unei stanci din Amalfi se află in clădirea unei foste manăstiri din secolul al XIII-lea. Pune la dispoziție WiFi gratuit, camere ultramoderne si o piscină infinită cu vedere la Marea Mediterană.

Toate camerele au pardoseală din gresie, baie cu finisaje din marmură si vedere la mare. Printre facilitătile standard se numără un TV cu ecran plat, un minibar si un meniu de perne. Fiecare baie privată este dotată cu articole de toaletă și uscător de păr.

La Hotelul NH Collection Grand Convento Di Amalfi se oferă un mic dejun tip bufet. Proprietatea pune la dispoziție 2 restaurante. La Locanda, restaurantul principal, propune un meniu gourmet si preparate culinare italiene si mediteraneene. In timpul verii oaspetii pot lua masa pe terasa panoramică.

La NH Convento di Amalfi există o piscină infinită, o sală de sport si un centru de wellness. Iarna este disponibilă si o piscină incălzită.

In centrul localității Amalfi se ajunge in 5 minute, coborand dealul. Localitatea pitorească Positano se află la 40 de minute de mers cu masina.