Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1046  712 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu autocarul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat în stațiunea Roda, acest hotel se află la doar 2 minute de mers de plajă și de centrul Roda unde restaurante, baruri și magazine de suveniruri .

Localizare:
Situat în stațiunea Roda, acest hotel se află la doar 2 minute de mers de plajă și de centrul Roda unde restaurante, baruri și magazine de suveniruri . Corfu Town este de 37 km, iar aeroportul la aproximativ 40 km. Atracția turistică, Canal D’Amour se află la 12 km de hotel.

Facilitati hotel:
Proprietatea este alcătuită din clădirea principală și anexă.  Facilitățile hotelului  includ o recepție de 24 de ore, lift, sală TV, un restaurant, terasă exterioară, biliard și un serviciu de spălătorie. Există o piscină cu tobogan precum și o piscină pentru copii , un snack bar la piscină și șezlonguri și umbrele de soare.

Facilitati camere:
Hotelul dispune de 60 de camere duble dotate cu cu o baie proprie, telefon , radio, balcon. AC, frigider și seif – (contra cost).