Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
1718 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.10.2024 - 20.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Brisa este o proprietate de 4 stele situată în Benidorm (Costa Blanca) care oferă camere cu vedere la mare, un restaurant, o piscină în aer liber și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Brisa includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și concierge. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele luminoase de la Brisa sunt dotate cu aer condiționat, Tv și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Brisa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Preparate din bucătăria internațională așteaptă să fie degustate în fiecare zi la micul dejun, prânz și cină. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. În cadrul proprietății există și un snack bar care servește băuturi și gustări.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind și un lift, o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Brisa poate furniza informații turistice.

Brisa are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Alicante, situat la o distanță de 48 km.

Cele mai apropiate atracții de Brisa sunt: Casino Mediterraneo Benidorm - 200 m, Ti Ximo Inlet - 700 m, Palatul Benidorm - 1,3 km.


Restaurante:
Restaurant principal - Bucătărie: internaţională, Meniu: bufet

Facilitati

Seif
Restaurant
Bar
Lift
Fitness
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Vedere la mare
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Birou de turism
Zonă pentru fumători
Curăţătorie chimică - cu plata
Facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă
Mic dejun în cameră
Business centre
Sală de fitness
Plajă - la 50 m
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Concierge
Parcare publică în apropiere - cu plata
Snack Bar

Locatie