Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CRETA AQUAMARINE HOTEL ( EX. CRETA RESIDENCE)

   Platanes Rethymno Rethymno Si Chania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Aquamarine Ex Creta Residence,este situat în Platania din Rethymno, pe maiestuoasa insulă cosmopolită Creta, construit pe malul apei, printre palmieri luxurianți. Cu priveliștea sa uluitoare și atmosfera relaxantă, Creta Residence oferă cele mai bune servicii de agrement și divertisment.

Localizare

Hotelul  beneficiază de o locație pe malul apei, printre palmieri luxurianți, la 30 de metri de o plajă de nisip si este situat la circa 3 km de Rethymno.Pozitionarea acestuia este intr-una din cele mai ospitaliere si traditionale regiuni ale insulei.Aeroportul Heraklion, Aeroportul Internațional Nikos Kazantzakis este la 60 km de complex.

Facilitati Hotel

receptie deschisa 24/24,restaurant, bar/lounge,terasa,gradina,acces imediat la plaja, o piscina pentru adulti si una pentru copii, serviciu de trezire, loc de depozitare a bagajelor, birou de consultanta turistica,loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere

baie privata ,uscator de par, telefon, frigider, tv si aer conditionat,aparat de preparare a ceaiului/cafelei.Fiecare cameră are terasă privată și vedere excepțională.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://cretaaquamarinehotel.com/) si a fact sheet-ului!

Locatie