Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat în Stalida (Creta-Heraklion), Kiriakos Apartments se află la 100 m de plaja Eleohori și oferă apartamente cu aer condiționat, grădină și terasă în aer liber. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 12 camere. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Unele camere au balcon, cu vedere la grădină, unde oaspeții se pot relaxa în compania celor dragi. Camerele confortabile de la Kiriakos Apartments sunt dotate cu pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv și seif. Fiecare cameră dispune de cană-fierbător. Curățenia in cameră se face zilnic. Toate camerele spațioase de la Kiriakos Apartments au zonă de relaxare. Fiecare unitate de cazare include o chicinetă utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

Oaspeții se pot bucura zilnic de un mic dejun continental în zona de luat masa. La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii îşi pot pregăti micul dejun şi alte mese şi le pot savura chiar pe balcon.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

De asemenea oaspeții au la dispoziție un lounge cu televizor. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de trezire. Oaspeții se pot relaxa în grădina frumos amenajată de la proprietate.

Kiriakos Apartments are în apropiere o plajă cu nisip. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Heraklion, situat la o distanță de 24 km.

Cele mai apropiate atracții de Kiriakos Apartments sunt: Malia Strip - 2,7 km, Muzeul Folcorului Lixnostatis - 2,8 km, Acvariul Aquaworld - 5,1 km.

Facilitati

Seif
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Baie cu duș
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Plajă publică
Plajă cu nisip
Piscină exterioară
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Foehn
Pardoseală de gresie/ marmură
Bar la piscină
Vedere la grădină
Plajă - la 100 m
Tv în spațiile comune
Fierbător
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Parcare la proprietate
Masă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Zonă de luat masa
Apartamente
Chicinetă
Serviciu de trezire
Mic dejun continental
Fier de călcat
Aer condiționat - cu plata
Sală pentru mic dejun
Snack Bar

Locatie