Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bull Escorial and Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Escorial se află la 250 de metri de plaja Playa del Inglés, in Gran Canaria. Hotelul oferă mai multe piscine, un centru spa si o pistă de bowling, precum si o cadă cu hidromasaj pe acoperiș, cu vedere la Oceanul Atlantic. Accesul la internet WiFi este gratuit in intreaga proprietate.

Toate camerele de la Hotel Escorial au aer condiționat, TV prin satelit și balcon privat mobilat. La un cost suplimentar este disponibil un seif. In plus, fiecare cameră are un frigider mic si baie privată.

Centrul spa de la Escorial are o piscină tip peșteră, cu apă sărată si cascade. De asemenea, centrul include un circuit termal cu saună finlandeză si baie de aburi. In plus, oaspeții au la dispozitie masaje si o sală de gimnastică.

Hotelul are teren de minigolf și sală de jocuri. Hotelul oferă receptie cu program nonstop si diverse magazine. Există și un loc de joacă pentru copii.

Restaurantul hotelului are bucătărie deschisă și serveste mese tip bufet. Barul oferă divertisment seara.

Locatie