Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Caserio este un hotel situat la cațiva metri de plajă, in stațiunea plină de viață și populară Playa del Inglés. Acesta oferă o zonă de relaxare pe acoperiș, cu vedere fantastică la dunele Maspalomas și la Playa del Inglés.

Complet echipat cu facilități moderne, hotelul are legături bune de transport public, precum și facilități locale bune, iar restaurante și o mare varietate de magazine se află in apropiere. Caserio oferă un restaurant cu bucătărie deschisă.

Pe terasa de pe acoperiș, oaspeții vor găsi o cadă cu hidromasaj și șezlonguri. De asemenea, există o zonă de plajă separată pentru nudiști.

Zona are, de asemenea, o viată de noapte vibrantă, cu o selectie bună de baruri si spectacole live de divertisment. Pe plaja extinsă puteți alege dintr-o varietate de sporturi nautice, iar in apropiere sunt renumite dune Maspalomas unde puteți găsi un teren de golf.

Locatie