Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Terme Galidon ISCHIA

Prezentarea oficiala a hotelului: http://www.hoteltermegalidonischia.com/

Localizare: Este amplasat intr-o zona linistita, cu vedere panoramica la Golful Citara si la renumitul parc termal Gradina Poseidon, in cel mai mare oras din Ischia, Forio. Hotelul este inconjurat de gradini extinse cu vegetatie mediteraneana bogata, flori si plante tropicale. Hotelul se afla la aproximativ 15 minute de mers pe jos de la plaja Citara si la 40 de minute din centrul orasului Forio. Statia de autobuz este situata in apropierea hotelului. Serviciul de transfer este gratuit catre plaja Citara si Gradinile Poseidon (din iunie pana in septembrie).

Facilitati: Hotelul este compus din mai multe cladiri inconjurate de o gradina frumoasa. Dispune de un living room, un bar, o camera TV prin satelit si o sala de mese cu aer conditionat. Ofera clientilor o serie de facilitati si optiuni de relaxare prin intermediul celor doua piscine exterioare cu apa termala si una cu apa minerala, inconjurate de umbrele de soare si sezlonguri. De asemenea, mai exista o piscina termala interioara cu hidromasaj, o cascada termala si o mica sala de sedinte.

Facilitati camere: Camerele se afla in diferite cladiri. Toate au baie privata cu dus, uscator de par, telefon, TV prin satelit, incalzire, aer conditionat (din iunie pana in septembrie), balcon sau terasa. Unele camere au vedere la Marea Mediterana si sunt cu plata.

Bucatarie: Micul dejun este de tip bufet. Pentru demipensiune puteti alege masa de pranz sau cina din trei variante de meniu si un bufet de salate si legume. In timpul saptamanii, puteti avea parte de divertisment muzical si de o seara de gala.

Tratament si infrumusetare: Exista spa si centru Welness. Sauna naturala (din mai pana in septembrie) este contra cost.

Servicii incluse: La pranz si/sau cina: vin, apa si bauturi racoritoare. La bar: cafea, cappuccino, ceai, vin, bauturi racoritoare servite la carafa sau pahar de la ora 10:00 pana la ora 22:00.


SOFT ALL INCLUSIVE = MIC DEJUN + PANZ SAU CINA!Supliment Full Board = 15 euro/pers/day.


Tariful nu include taxele de statiune:
De la 1 ianuarie pana la 31 martie si de la 1 noiembrie pana la 31 decembrie:
hotel 3* = 1 eur/persoana/zi
hotel 4* = 1,5 eur/persoana/zi
hotel 5* = 2 eur/persoana/zi

De la 1 aprilie pana la 31 octombrie:
hotel 3* = 2 eur/persoana/zi
hotel 4* = 3 eur/persoana/zi
hotel 5* = 4 eur/persoana/zi

Aceste taxe sunt valabile doar pentru primele 7 nopti de sejur. Ele vor fi achitate de turist direct la receptia hotelului.





Locatie