Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Eveleos Country House


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Eveleos Countru House este in apropiere Governos Beach, cel mai apropiat oras este Larnaca, in zona sunt diverse facilitati de shopping.


FACILITATI HOTEL: Partial renovat in 2019, are un singur etaj, o cladire principala si 2 cladiri secundare cu o capacitate totala de 14 camere. Hotelul ofera turistilro sai: seif si parcare gratuite, conexiune internet wireless gratuita, spalatorie, piscina exterioara cu seloznguri si umbrele.


FACILITATI CAMERE: Apartamentele standard au living, pat dublu, pat de o persoana, canapea ( pat suplimentar ), patut pentru copii ( la cerere), pe jos au pardoseala, balcon sau terasa, incalzire/ aer conditionat, cana electrica, internet, seif, TV. Studio standard are o singura camera cu suprafata de aproximativ 35 mp.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.