Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasată în Vasiliki (Lefkada), Grand Nefeli este o proprietate de 4 stele care oferă plajă privată și piscină exterioară cu șezlonguri și umbrele de soare. Facilitățile de la Grand Nefeli includ și sală de fitness. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 18 camere. În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele luminoase de la Grand Nefeli sunt dotate cu aer condiționat și Tv cu canale prin satelit. Unele camere au balcon cu vedere la mare, unde oaspeții pot admira apusul sau răsăritul soarelui. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Anumite camere au cadă cu hidromasaj care asigură un plus de confort și răsfăț. În fiecare unitate de cazare există o bucătărie utilată cu frigider, plită de gătit și ustensile de bucătărie. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

Grand Nefeli servește zilnic un mic dejun tip bufet în zona de luat masa. La proprietate există un snack-bar care oferă cafea, băuturi și gustări. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Grand Nefeli este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta, ore de călărie și sesiuni de pescuit. Grand Nefeli oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Copiii se pot distra la piscina special amenajată pentru ei.

Facilitățile de la proprietate mai cuprind un lift și o cameră pentru bagaje. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie. Oaspeții se pot relaxa pe terasa de la Grand Nefeli.

Grand Nefeli dispune de plajă privată. Pe plajă există șezlonguri, umbrele de plajă și prosoape gratuite.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Aktion, situat la o distanță de 36 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Grand Nefeli sunt: Portul din Vasiliki - 1,2 km, Portul Katsiki - 5,3 km, Cascada Dimosari - 13,0 km.

Facilitati

Lift
Fitness
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Windsurfing - cu plata
Camere pentru familie
TV
Telefon
Frigider
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Vedere la mare
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Sporturi nautice - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Pescuit
Mic dejun tip bufet
Ciclism
Tururi cu bicicleta - cu plata
Caiac - cu plata
Cuptor cu microunde
Cameră pentru bagaje
Terasă
Aer condiționat
Sală de fitness
Închirieri auto
Baie cu cadă sau duș
Plajă
Acces imediat la plajă
Ustensile de bucătărie
Plită de gătit
Șezlonguri
Călărie - cu plata
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Închirieri biciclete - cu plata
Piscină pentru copii
Curățenie în cameră - zilnic
Plajă privată
Prosoape de plajă
Bar la piscină
Plajă - la 20 m
Scufundări
Stație de încărcare pentru vehicule electrice
Bucătărie
Cadă cu hidromasaj
Snack bar la piscină
Sală pentru mic dejun

Locatie