Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vergina Star Lefkada


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vergina Star Lefkada se află în Nikiana (Lefkada), la o 1.0 km de plaja cu nisip amenajată, și pune la dispoziție piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și facilități spa pentru un sejur relaxant. Proprietatea are recepție cu program non - stop, unde clienții sunt întâmpinați cu ospitalitate în orice moment al zilei. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Camerele de la Vergina Star Lefkada sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. În camere există baie cu duș ce are în dotare foehn și articole de toaletă gratuite. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Unele camere au balcon cu vedere la piscină. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard.

La Vergina Star Lefkada oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet. Bucătăria mediteraneană de la Vergina Star Lefkada propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsesc facilitățile spa, unde oaspeții se pot relaxa în voie la diverse tipuri de masaj. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Oaspeții își pot petrece timpul liber jucând tenis de masă.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de trezire.

Vergina Star Lefkada are acces la o plajă publică. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă contra cost.

Vergina Star Lefkada se află la 12 km de Orașul Lefkada și la 31 km de Aeroportul Național Aktion. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Vergina Star Lefkada sunt: Nikiana - 2,5 km, Dimosari Waterfalls - 4,1 km, Alikes - 10,4 km.


Restaurante:
Restaurant - Bucătărie grecească, mediteraneană, Meniu: bufet

Facilitati

Seif
Restaurant
Bar
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Camere pentru familie
TV
Telefon
Minibar - cu plata
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Mic dejun tip bufet
Parcare la proprietate
Serviciu de trezire
Șezlonguri
Recepție non-stop
Aer condiționat
Terasă
Plajă publică
Curățenie în cameră - zilnic
Articole de toaletă gratuite
Mic dejun în cameră
Vedere la piscină
Piscină exterioară
Facilități spa
Plajă cu nisip
Cameră pentru bagaje
Tenis de masă
Umbrele de plajă - cu plata
Șezlonguri sau paturi de plajă - cu plata
Asistență medicală
Baie cu duș
Plajă - la 1 km