Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Las Palomas Apartments Econotels

de la
1458 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 16.09.2024 - 23.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la doar cateva secunde de plaja cu nisip, intr-o zonă centrală in Palma Nova.

Dotări

Aparthotelul oferă 40 de camere pe 9 etaje la care se poate ajunge cu un lift. La recepția deschisă 24 de ore serviciile de check-in/check-out sunt disponibile la orice oră. Clienților locului de cazare le stau la dispoziție o cameră de bagaje, un seif și serviciile unui valet. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. Hotelul dispune de facilități pentru persoanele in scaun cu rotile. Există de asemenea și magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și o pardoseală incălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută in camere. Un balcon care invită la zăbovit se găsește in dotările standard ale majorității camerelor. Camerele au o canapea. Lucrurile de valoare pot fi păstrate in siguranță intr-un seif. In chicinetă se află un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat și WiFi-ul (contra cost) oferă un concediu confortabil. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale aparthotelului. Piscina exterioară garantează răcorire și inviorare. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Un cazinou oferă distracție și divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o cafenea și un bar.

Carduri de credit

Sunt acceptate carduri de credit uzuale ca: American Express, Visa și MasterCard.

Locatie