Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Continental e dei Congressi


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Această proprietate este la 1 minut pe jos față de plajă. Hotel Continental and Congress Centre este situat la malul mării, pe strada animată Viale Vespucci. Oferă 116 camere cu WiFi gratuit, fiind hotelul de 4 stele din Rimini cu cele mai multe camere. Oaspeții au la dispoziție o piscină și mobilier elegant.

Camerele de la Hotel Continental sunt spațioase și oferă aer condiționat, TV prin satelit, balcon panoramic și vedere la strada principală sau la mare.

In fiecare zi este servit un mic dejun tip bufet. Restaurantul, potrivit pentru banchete și evenimente speciale, oferă mancăruri mediteraneene, internaționale și locale. Preparate pentru diete speciale sunt disponibile la cerere.

Centrul istoric al orașului Rimini, gara principală si centrul de conferințe Pala Congressi se află la 1 km. De asemenea, oaspeții vor aprecia locația hotelului, acesta fiind situat aproape de aeroport și de Centrul de Expoziții din Rimini.

Locatie