Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Ferretti Beach se află pe malul mării in Rimini și oferă o piscină in aer liber, un centru de wellness modern si un restaurant à la carte. Toate camerele au balcon, iar in intreaga proprietate este disponibil WiFi gratuit.

Camerele de la Ferretti au aer condiționat, minibar si TV LCD de 26 inch cu canale Mediaset Premium și canale cu vizionare cu plată. Baia modernă include articole de toaletă gratuite si un uscător de păr.

Zilnic este disponibil un mic dejun tip bufet, cu fructe proaspete, prăjituri de casă si produse organice. Restaurantul serveste preparate regionale si internationale, inclusiv meniuri pentru regimuri alimentare speciale. Barul de la piscină oferă băuturi si gustări.

La cerere și la un cost suplimentar, oaspeții au acces la centrul spa cu saună, cadă cu hidromasaj și baie turcească. In plus, sunt disponibile dușuri cu hidromasaj și o zonă de relaxare cu ceaiuri din plante. Centrul spa pune la dispozitie halate de baie și papuci.

Hotelul este la 9 km de Riccione și la 10 minute cu mașina de Aeroportul Rimini. Parcurile tematice Oltreamare si Aquafun sunt ambele la aproximativ 15 minute de mers cu masina.

Locatie