Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Royal Plaza este situat intr-o zonă centrală a cartierului Marina Centro, pe una dintre cele mai elegante străzi din orașul Rimini și la 100 m de mare. Oaspeții beneficiază de o gamă de servicii excelente, printre care reduceri la o plajă din apropiere.

Piscina in aer liber de la Royal Plaza are o zonă specială cu hidromasaj. Există și un bar la piscină unde oaspeții pot savura băuturi.

In interiorul hotelului veți găsi o cameră cu TV, lounge cu vedere la piscină si un alt bar. Camerele sunt dotate cu WiFi gratuit și TV prin satelit.

De la Hotelul Royal Plaza puteti face plimbări pe bulevardul Via Vespucci. Acest hotel linistit si primitor este situat la mai putin de 5 minute de mers pe jos de restaurante, baruri, pub-uri, cluburi si magazine.

Centrul de expoziții Rimini Fiera este situat la 15 minute cu mașina de Royal Plaza Hotel, iar centrul de conferințe Palacongressi se află la 4 km.

Locatie