Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
618  573 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 17.08.2024 - 24.08.2024 | transport cu autocarul | plecare din Brasov
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Yantra, amplasat in statiunea Sunny Beach, la doar 100 de metri de plaja, pune la dispozitie 3 piscine in aer liber. Toate spatiile de cazare au un balcon si aer conditionat. Orasul istoric Nessebar se afla la doar 10 minute de mers cu masina.
Descriere camere:
Spatiile de cazare includ o baie, TV prin cablu si un frigider. Unele au un dormitor separat si un living. Cateva sunt prevazute cu o chicineta si o zona pentru servirea mesei.
Descriere masa:
Restaurantul Hotelului Yantra serveste preparate bulgaresti si europene. Oaspetii se pot relaxa in sezlongurile de pe terasa mare, care inconjoara piscinele in aer liber. Oaspetii pot savura bauturi la barul de langa piscine.
Facilitati hotel:
In plus, proprietatea include o gradina, cu un teren de joaca pentru copii. La cerere se ofera masaje. Hotelul ofera acces gratuit la internet Wi-Fi si o parcare privata.
Parcul acvatic din nord-vestul statiunii Sunny Beach se afla la 5 minute de mers cu masina. Sveti Vlas se gaseste la 15 minute cu masina de hotel. Aeroportul din Burgas se afla la 30 de minute de mers cu masina.