Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CRISANA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sanatate si relaxare la bai cu: mic dejun / demipensiune / pensiune completa - sejur minim 6 nopti, check-in in orice zi.

Hotelul CRISANA este situat la intrarea dinspre Oradea in statiunea Baile Felix intr-o zona impadurita cu fagi si stejari oferind astfel un cadru potrivit pentru odihna si relaxare.

Descriere facilitati:
Tratament pentru boli reumatismale, acute si cronice, inflamatorii si degenerative, in boli neurologice, periferice si sechele dupa accidente vasculare cerebrale (hemiplegii), tratament in afectiuni post-traumatice (entorse, luxatii, fracturi) si in reumatismul tesutului moale.
Sectii de tratament: electroterapie, hidroterapie, masaj, kinetoterapie si crenoterapie.

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Atractii turistice:
Muzeul Tarii Crisurilor - Palatul Baroc, Cetatea Oradei, Gradina Zoologica, Pasajul Vulturul Negru, Sirul Canonicilor, Basilica Romano-Catolica, Biserica cu Luna, Lacul cu Nuferi din Baile 1 Mai, Popasul Pescaresc Cefa, Pestera Ursilor, Muzeul Fluturi din Chiscau, Pestera Meziad, Stana de Vale, Padis.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul Crisana, categoria I, micul dejun sub forma de variante de meniu, pranzul si cina in sistem bonuri valorice.