Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL GOLDEN SPIRIT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Golden Spirit este amplasat in centrul statiunii Baile Herculane, Romania, chiar pe malul raului Cerna, beneficiind de o priveliste minunata.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 26 camere duble, cu diferite grade de confort:
-Camere gold – camere economice , care insa asigura tot confortul clasificarii de 3 stele – balcon, birou de lucru, minibar, telefon, televizor LCD uscator par, cabina dus cu hidromasaj, internet wirless
-Camere premium gold – camere cu un confort sporit, avand in dotare balcon, aer conditionat, birou de lucru,telefon, televizor LCD,uscator par/corp, cabina dus cu hidromasaj digitala, internet wirless
-Camera dubla confort – camere elegante, cu mobilier din lemn masiv si un design special, dispunand de balcon, birou de lucru,televizor LCD, uscator par.
-Camera dubla confort cu jacuzzi– camere elegante, cu mobilier din lemn masiv si un design special, dispunand de balcon, birou de lucru,televizor LCD, cada cu hidromasaj, uscator par.
-Camera tripla confort – camere elegante, cu mobilier din lemn masiv si un design special, dispunand de balcon, birou de lucru,televizor LCD, uscator par. Este dotat cu un pat matrimonial cu o saltea tip dormeo si canapea extensibila

Descriere facilitati:
Restaurant -200 locuri, parcare proprie , internet -wireless gratuit, pastrare obiecte de valoare, Front Desk 24 h, camera pentru bagaje, bar de zi (Lounge bar - 30 locuri), terasa, gradina vara, loc de joaca copii pe timpul verii in exterior, sala conferinte 100 locuri.

Atractii turistice:
Ruinele Bailor Romane, Pestera Hotilor, Grota Haiducilor, Grota cu Aburi, Crucea Alba, Sapte Izvoare, Parcul National Valea Cernei, Platoul Coronini.

Servicii masa:
Hotelul dispune de un restaurant de 200 locuri, bar si doua terase cu vedere spre raul Cerna; meniul fiind prestabilit.

Facilitati evenimente:
RO sala conferinte 100 locuri