Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bodrium Hotel & Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Bodrium Hotel & Spa este situat în Bodrum, la 850 m de plaja Gumbet, și oferă piscină în aer liber, terasă cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și centru spa/wellness care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Bodrium Hotel & Spa includ sală de fitness și business center. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice.

Sunt disponibile 50 camere. Camerele luminoase de la Bodrium Hotel & Spa sunt dotate cu parchet, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar și cană-fierbător. Oaspeții pot solicita serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Camerele au balcon cu vedere la piscină sau la grădină. În camere există baie cu cadă sau duș, foehn, articole de toaletă gratuite, precum și halate de baie și papuci. Curățenia in cameră se face zilnic. Proprietatea oferă camere pentru nefumători.

La Bodrium Hotel & Spa oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare à la carte. Bucătăria italiană de la Bodrium Hotel & Spa propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Sunt disponibile 2 baruri unde oaspeții pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Bodrium Hotel & Spa oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții se pot relaxa la masaj, saună sau la baia cu aburi. Baia turcească face parte din oferta de servicii spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare.

Bodrium Hotel & Spa organizează seri de muzică live.

O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. Bodrium Hotel & Spa este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie.

Bodrium Hotel & Spa are acces la o plajă cu nisip/pietriș. Pe plajă există șezlonguri și umbrele de plajă. Bodrium Hotel & Spa asigură transfer gratuit la plajă pentru oaspeții hotelului.

Bodrium Hotel & Spa se află la 950 m de Orașul Bodrum și la 33 km de Aeroportul Milas-Bodrum. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Bodrium Hotel & Spa sunt: Poarta Myndus - 100 m, Amfitreatul grecesc - 900 m, Mausoleum of Halikarnassus - 1,1 km.


Restaurante:
Tyro Italiano Pizzeria Ristorante - Bucătărie: italiană, Meniu: à la carte

Facilitati

Seif
Schimb valutar
Fitness
Minibar
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Piscină exterioară (deschisă în sezon)
Închirieri auto
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Meniu à la carte
Meniu bufet
Umbrele de plajă
Șezlonguri sau paturi de plajă
Room service - cu plata
Wi-Fi camere gratuit
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Balcon
Canale prin satelit
Foehn
Articole de toaletă gratuite
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Masaj - cu plata
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Curăţătorie chimică - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
2 baruri
Bar pe plajă
2 restaurante
Mic dejun în cameră
Business centre
Sală de fitness
Transfer la plajă gratuit
Prosoape pentru piscină
Vedere la piscină
Halat de baie, papuci
Vedere la grădină
Muzică/ spectacole live
Pachete Spa - cu plata
Lounge SPA
Saună
Baie turcească
Baie cu aburi
Fierbător
Meniuri pentru diete speciale
Pardoseală de lemn sau parchet
Plajă cu nisip/pietriș
Restaurant