Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cactus Fleur Beach Club este o proprietate de 4 stele care se află în Bodrum, la o distanță de 1.0 km de plaja Yalikavak Public și oferă piscină în aer liber, cu șezlonguri și umbrele de soare, precum și un centru spa care asigură servicii pentru un sejur extrem de relaxant. Facilitățile de la Cactus Fleur Beach Club includ sală de fitness și teren de tenis. Pentru petrecerea timpului liber oaspeții au la dispoziție activități de agrement pe timpul zilei și programe de divertisment seara. Proprietatea are, de asemenea, servicii de recepție cu program non - stop și închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

În camere există baie cu cadă sau duș prevăzută cu foehn. Camerele confortabile de la Cactus Fleur Beach Club au pardoseală de gresie/ marmură, aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Fiecare cameră dispune de minibar. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. De asemenea, este disponibilă o zonă de luat masa. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Cactus Fleur Beach Club oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar. De asemenea , în cadrul proprietății, există cafenea și snack bar ideale pentru o gustare rapidă. Pentru cei cu anumite nevoi de nutriție, Cactus Fleur Beach Club oferă meniuri pentru diete speciale.

Din facilitățile oferite de proprietate nu lipsește centrul de wellnes și spa, unde oaspeții pot încerca diferite tratamente de înfrumusețare, sau se pot relaxa, la masaj, saună sau la baia cu aburi. Cada cu hidromasaj și baia turcească întregesc oferta variată de servicii pe care le propune centrul spa. În cadrul proprietatății există piscină în aer liber cu tobogan cu apă, pentru cei dornici de distracție.

Oaspeții au la dispoziție numeroase activități, atât ziua cât și seara. În timpul zilei, la Cactus Fleur Beach Club amatorii de divertisment pot juca darts, biliard sau tenis de masă. O altă variantă de petrecere a timpului liber la proprietate este camera de jocuri electronice. Pentru cei dornici de socializare, echipa de animatori pregătește zilnic momente de distracție în grup sau concursuri cu premii. Seara, Cactus Fleur Beach Club organizează spectacole cu muzică live și alte show-uri atrăgătoare. În anumite seri există cine tematice.

Activitățile sportive sunt o altă opțiune de petrecere a timpului liber. O sală de fitness cu echipamente necesare pentru o gamă variată de exerciții fizice este la dispoziția celor interesați. În imediata apropiere se pot practica sporturi nautice, precum windsurfing, caiac sau schi nautic. Cactus Fleur Beach Club este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta. Cactus Fleur Beach Club oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

Proprietatea este o alegere potrivită pentru familiile cu copii. Cei mici se pot distra în aer liber la piscina pentru copii, prevăzută cu tobogan cu apă sau în locul de joacă special amenajat. Pentru orele toride cei mici pot opta pentru clubul amenajat la interior, unde există jocuri și programe de animație. Copiii au la dispoziție canale TV speciale pentru ei. Pentru cei mai mici Cactus Fleur Beach Club oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un lounge cu Tv. Printre alte servicii se regăsesc schimb valutar și serviciul de spălătorie. Biroul de turism de la Cactus Fleur Beach Club poate furniza informații turistice.

Cactus Fleur Beach Club dispune de plajă privată.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Milas-Bodrum, situat la o distanță de 36 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Cactus Fleur Beach Club sunt: Pedasa Antique City - 11,0 km, Ppoarta Myndus - 13,0 km, Amfitreatul grecesc - 13,0 km.


Restaurante:
Restaurant - Meniu: Bufet și à la carte

Facilitati

Seif
Restaurant
Bar
Schimb valutar
Fitness
Minibar
Club pentru copii
Jacuzzi
Cafenea
Magazine
Șezlonguri
Umbrele de soare
Wi-Fi zone publice gratuit
Grădină
Închirieri auto
Călcătorie - cu plata
Spălătorie - cu plata
Recepție non-stop
Camere pentru familie
Camere pentru nefumători
TV
Telefon
Aer condiționat
Terasă
Frigider
Seif - cu plata
Umbrele de plajă
Piscină exterioară
Închirieri biciclete - cu plata
Cameră pentru bagaje
Curățenie în cameră - zilnic
Canale prin satelit
Foehn
Baie cu cadă sau duș
Tururi cu bicicleta
Sporturi nautice - cu plata
Babysitting - cu plata
Darts
Animatori
Divertisment de seară
Plajă
Acces imediat la plajă
Tenis de masă
Loc de joacă în aer liber
Masaj - cu plata
Birou de turism
Transfer la/ de la aeroport - cu plata
Cameră de jocuri
Magazin de suveniruri
Baie turcească - cu plata
Baie cu aburi - cu plata
Spa/ centru wellness - cu plata
Saună - cu plata
Sală de conferințe - cu plata
Plajă privată
Aerobic
Pardoseală de gresie/ marmură
Teren de tenis - cu plata
Canale TV pentru copii
Sală de fitness
Cadă cu hidromasaj
Muzică/ spectacole live
Servicii de înfrumusețare
Biliard
Pachete Spa - cu plata
Tv în spațiile comune
Tobogan cu apă
Meniuri pentru diete speciale
Parcare la proprietate
Seri cu cină tematică
Zonă de luat masa
Închiriere echipament tenis - cu plata
Bingo
Snack Bar

Locatie