Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLC KUSADASI GOLF & SPA RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine: 8.1 Booking.com Hotelul ofera 11 piscine exterioare, 8 piscine pentru copii, parc acvatic cu 9 tobogane, aflandu-se la 250m de terenul de golf.

Localizare
Situat la 17km de centrul orasului Kusadasi si de Clubul Jade Beach.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de receptie, restaurante, baruri, magazine, room service, serviciu rent a car, casa de schimb valutar, camera de bagaje, baby sitting, spalatorie, coafor, piscine, gradina, terasa.

Facilitati camere
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, balcon, tv, telefon, dvd player, minibar, uscator de par, baie cu cada sau dus, fierbator, seif.

Drinks & Food
La proprietate există un restaurant principal care serveşte mâncăruri internaţionale, restaurante a la carte, restaurant cu meniu pentru copii . Baruri şi snack bar care oferă o varietate de băuturi şi gustări. Bauturile de la restaurantul a la carte nu sunt incluse in conceptul AI

Sport si divertisment
Hotelul ofera teren de tenis, tenis de masa, sporturi nautice, mini golf, darts, sala fitness, camera de jocuri, animatori, discoteca.

Facilitati copii
Hotelul dispune de 8 piscine pentru copii, parc acvatic cu 9 tobogane, loc de joaca pentru copii.

Spa & Wellness
Ofera centru spa, sauna, masaj, cada cu hidromasaj, piscina interioara, baie turceasca, baie de aburi, sala fitness.

Website
http://www.kusadasigolfsparesort.com