Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MARIA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Dincolo de functionalitatea non-stop, Complexul Hotelier MARIA vine in intampinarea unor manifestari stiintifice, artistice, politice, medicale, gazduite de municipiul sau judetul Botosani, oferind un cadru optim din punct de vedere ambiental.

Si, ca o nota onoranta, demne de respect sunt serviabilitatea, profesionalismul personalului hotelier, mereu in slujba clientului, mereu la datorie, gata in orice moment, sa se adreseze cu: BINE ATI VENIT!

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - cablu, minibar, seif - in camerele de 4*, baie cu cada - si dus, internet - wireless, uscator de par, telefon, birou de lucru.
Numar total camere: 56
Duble: 52 - din care 30 camere 3* si 22 camere 4*.
Apartamente: 4 - din care 3 apartamente de 3* si 1 apartament de 4*.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare publica, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, bar, camera pt bagaje, gradina de vara.
Servicii: room service, xerox / imprimanta, spalatorie / calcatorie, transfer la aeroport, trezirea clientilor la cerere.

Locatie:
Complexul Hotelier MARIA este situat in centrul municipiului Botosani. Zona de pietonal reprezinta un avantaj pentru clientii hotelului, hotelul fiind la o scurta distanta de mers pe jos de centrul comercial, cultural, financiar, politic si juridic din Botosani.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu.

Facilitati copii:
(in camera dubla cu 2 adulti):
- un copil cu varsta pana la 7 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar
- un copil cu varsta cuprinsa intre 7 si 14 ani si care nu solicita pat suplimentar achita 28 lei/zi, sau cu pat suplimentar 56 lei/zi.
Apartamentele *** sunt destinate pentru maxim 2 adulti si 2 copii. Tariful de cazare pentru apartamente includ micul dejun pentru 2 adulti. Pentru a treia persoana cazata in apartament se achita 61.6 lei/pers./zi si beneficiaza de mic dejun inclus.
Apartamentul **** este destinat pentru maxim 2 adulti si 1 copil. Tariful de cazare pentru apartament include micul dejun pentru 2 persoane iar cea de-a treia persoana achita 61.6 lei/pers./zi si are micul dejun inclus.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - Echipamente disponibile in sala de conferinte: acces internet, videoproiector, ecran de proiectie, flipchart, hartie, markere, sonorizare, microfoane mobile, laptop, PC, imprimanta, copiator, fax.