Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in orasul Botosani, in frumoasa regiune a Moldovei, Hotel Rapsodia **** va ofera o atmosfera placuta imbinand eleganta moderna cu servicii de calitate si ospitalitate desavarsita. Hotelul este localizat la doar 27km de Aeroportul Salcea si la cateva minute distanta de obiective de interes precum Teatrul Mihai Eminescu, Muzeul Judetean, Filarmonica, centru de shopping, magazine de suveniruri si alte locuri de divertisment.

Hotelul dispune de un numar de 150 de camere, modernizate, dotate cu minibar, internet, telefon in camera, tv, seif si uscator de par. Hotelul este dotat cu 4 lifturi, parcare subteranta , wireless , plata cu cardul. Inclus in pretul camerei este si micul dejun in stil bufet- suedez. De asemenea se pune la dispozitie sala de conferinte , care este clasata ca fiind cea mai mare din Zona Moldovei, avand o capacitate de 600 de locuri, utilata la cele mai inalte standarde, avand sistem de sonorizare, videoproiectoare, ecrane de proiectie dirijate electric, microfoane cu si fara fir, echipament video si sistem de traducere simultana in 3 limbi.