Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AMBIENT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Va veti bucura din plin de eleganta si confort daca va opriti la Hotel AMBIENT din Brasov.

Eleganta si confort... va veti bucura din plin de ele daca vizitati Hotelul AMBIENT din Brasov, deja un nume cu traditie, numarand aproape un deceniu de excelenta si experienta in domeniu.
Amplasat ideal, Hotelul AMBIENT reprezinta marca stilului, dedicat turistului modern si sofisticat. Confortul absolut, luxul prezent pana la cel mai mic detaliu, serviciile impecabile, experienta ospitalitatii si acea distinctie aparte a extraordinarului sunt elementele cheie ce garanteaza succesul Hotelului AMBIENT, o locatie cu stil care-si merita din plin numele.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - in camerele 4 stele, TV, minibar, seif - in camerele de 4 stele, baie cu dus, balcon - sau terasa, internet, uscator de par - in camerele de 4 stele, radio, telefon. Duplexurile dispun de bai cu cada hidromasaj, coltar extensibil, 2 televizoare si 2 telefoane.
Numar total camere: 71 - 15 camere clasificate la 3 stele şi 56 de camere clasificate la 4 stele, totalizând un numar de 71 camere.
Single: 4 - clasificate la 4 stele.
Duble: 64 - dintre care 13 camere duble confort 3 stele, 36 camere duble deluxe 4 stele si 15 camere duble business/executive clasificate la 4 stele.
Apartamente: 3 - tip duplex suite clasificate la 4 stele.
Corpul de 3 stele este o cladire cu 3 etaje care nu dispune de lift si aer conditionat.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 90 de locuri cu specific international, parcare proprie - pazita, terana sau subterana (garaj), acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, 2 baruri (unul langa restaurant si unul in lobby), terasa, aer conditionat (in restaurant, receptie, bar, sali de conferinte), camera de bagaje, lounge cu panorama.

Locatie:
Hotelul AMBIENT este situat in centrul Brasovului, la granita dintre zona veche si centrul de afaceri, la cateva minute de monumente istorice, baruri si magazine, fiind un punct de referinta.

Indicatii auto:
Bucuresti - 170 km. Cel mai apropiat aeroport: Otopeni - 155 km.

Atractii turistice:
Biserica Neagra, Casa Negustorilor (Podul Batusilor - Cerbul Carpatin), Casa Muresenilor, Cetatea Brasovului, Biblioteca Honterus, Piata Sfatului, Turnul Negru, Turnul Alb, Canalul si Bastionul Graft, Bastionul Tesatorilor, Poarta Ecaterina, Poarta Schei, Strada Sforii, Muzeul Primei Scoli Romanesti, Muzeul de Arta, Biserica Sfantul Nicolae, Sinagoga.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu, cu bucatarie internationala.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 4 - 4 sali de conferinte: Fortuna Conference Hall (pana la 120 locuri), Millenia Conference Room (pana la 70 locuri), Avantgarde Room (pană la 60 locuri) si Ronda Meeting Room (pana la 15 locuri), toate dotate cu video proiectoare, sisteme multimedia si mobilier de calitate (lemn masiv si piele) care completeaza atmosfera de business.