Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Capitol este amplasat in centrul Brasovului, langa Primarie si Parcul Central. Fie ca sunteti aici pentru afaceri sau de placere, este locul ideal pentru clientii care imbina relaxarea cu munca.Situat in centrul istoric al orasului Brasov, reprezinta alegerea perfecta pentru cei care doresc sa intregeasca farmecul pitoresc al orasului de la poalele Tampei, cu tot confortul si calitatea unor servicii de necontestat.
Hotel Capitol este cotat cu 3 stele de confort si este situat in inima Brasovului, langa Parcul central si primarie, in apropiere de Str. Republicii, cea mai frecventata strada a Brasovului si la doar 10 minute de Biserica Neagra, renumit vestigiu istoric.
Hotelul Capitol este un hotel de trei stele cu 184 camere duble ce sunt modern si confortabil mobilate (TV color, telefon, frigider, etc.). Hotelul asigura urmatoarele servicii: restaurant - Ia clasa, sala de conferinte, receptii si bancheturi si alegerea meniului pentru micul dejun. Sunt disponibile, de asemenea, si alte servicii suplimentare: room-service, compartiment de depozitare a obiectelor de valoare, birou de schimb valutar si servicii de curierat.
Salile de conferinte ale Complexului Capitol Brasov, permit organizarea evenimentelor de tip ,,conference'' intr-un mediu mai mult decat propice, avand avantajul situarii acestora in zona ultra centrala a Brasovului, la indemana oricarei companii , firme sau alte organizatii.