Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Best Western Stil


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Stil est localizat in perimetrul Baneasa Aviatiei, in vecinatatea unui frumos cartier rezidential care isi intampina oaspetii cu parcuri amenajate pentru recreere, terase, terenuri de sport si la numai 5 minute de Parcul Herastrau sau Muzeul Satului, la doar 15 min cu masina de Aeroportul International Henri Coanda si de Piata Romana.

Stil face parte din clasa hotelurilor de 4 stele ce se ridica la nivelul standardelor europene prin imbunatatiri si investitii considerabile avand ca finalitate crearea unei ambiante cat mai primitoare pentru oaspetii sai. Locatia pune la dispozitie 30 de camere luxoase dotate cu televizor LCD, telefon, grup sanitar propriu si uscator de par, internet wireless, aer conditionat si minibar. Restaurantul, cu o capacitate de 50 de locuri, ofera un meniu bogat de preparate sofisticate incepand cu bucatele traditionale si terminand cu specialitatile eurasiatice. Hotelul dispune de o sala de conferinte de 50 de locuri dotata cu: flipchart, video-projector, retro-projector etc., unde va puteti desfasura activitatile business intr-o atmosfera eleganta. Parcarea este gratuita pentru clientii cazati.