Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Iri este situat intr-un cadru natural de exceptie, la 650 metri distanta fata de partia Kalinderu, la 2 km fata de telecabina Busteni - Babele si cu o priveliste incantatoare asupra masivului Caraiman si Crucii Eroilor.

Distanta fata de Gara Busteni este de 650 m.
Facilitati generale: receptie 24/24 h, restaurant, bar, sala de conferinte, gratar, parcare, internet, spatiu pentru depozitare echipament sportiv, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, birou de turism, zona pentru fumatori, depozit schiuri.

Hotelul pune la dispozitie 70 de locuri de cazare distribuite in:
- 27 de camere duble;
- 4 apartamente.

Camerele duble sunt impartite in:
- 19 camere cu pat matrimonial;
- 8 camere cu paturi twin.
Cele 4 apartamente sunt formate fiecare din 2 camere matrimoniale.

Camerele sunt dotate cu televizor, internet, balcon la cerere, incalzire, minibar si baie privata cu cabina de dus. Unele camere ofera vedere pitoreasca la Muntii Caraiman.

Restaurantului hotelului pastreaza designul elegant si primitor, venind in plus cu o experienta culinara deosebita datorita meniului de preparate cu specific traditional, dar si international.

Terasa hotelului este o oaza de relaxare si confort.

Sala de conferinte este dotata optim, cu toate facilitatile fiind solutia ideala daca doriti sa organizati un curs sau un team-building.

Hotelul Iri este destinatia ideala fie ca doresti sa calatoresti iarna, fiind foarte aproape de partiile de schi, sau vara datorita peisajului incantator al muntilor ce inconjoara hotelul si a numeroaselor obiective turistice din imprejurimi.

Servicii gratuite: parcare privata si supravegheata, internet wireless.

Servicii contra cost: ghizi pentru drumetii montane, excursii la cererea clientilor, scoala de schi, fax/copiator, serviciu de transfer, inchirieri auto, meniuri cu diete speciale (la cerere).

Telecabina Busteni-Babele, precum si Crucea Eroilor Caraiman se afla la 2 km. Castelul Peles este situat la 9 km.

Animalele de companie nu sunt acceptate.