Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL EDEN

   Campulung Moldovenesc


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pozitia sa privilegiata, in tinutul de vis al Bucovinei, inconjurat de peisaje superbe, face din Hotelul EDEN destinatia perfecta pentru cei ce cauta momente de relaxare, sejururi in natura, partide de vanatoare si pescuit sau sporturi de iarna.

Totodata, hotelul se afla intr-un punct ideal pentru pornirea in pelerinaj catre salba de biserici si manastiri medievale, locuri sfinte, incarcate de credinta si istorie din Tara de Sus a Bucovinei romanesti.

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par, telefon.
Numar total camere: 34
Single: 2
Duble: 13 - dintre care 2 standard si 8 superior
Apartamente: 2 - superior
Bungalow: 8 - dintre care 2 sunt cu 2 camere si 6 sunt cu o camera
Triple: 8 superior - dintre care 3 camere triple 3 stele superior cu balcon
Familiale: 2 - pentru 4 persoane
*Majoritatea camerelor au fost modernizate in anul 2020.

Incepand cu iulie 2020 un nou corp de hotel: EDEN GARDEN SPA 4*
Duble: 2 standard, 7 duble twin standard cu balcon, 2 duble twin superior cu balcon, 8 duble superior, 4 duble twin standard cu pat suplimentar )triple)
Junior suite: 8 superior cu balcon
Apartamente: 3 superior cu balcon

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 250 locuri, parcare proprie, internet, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa 50 locuri (disponibila vara).
Servicii: rent-a-car, schimb valutar, ziare si reviste, carti postale, room-service, spalatorie, curatatorie, calcatorie, lustragerie.

Locatie:
Hotelul EDEN este situat pe DN 17 la intrarea in localitatea Campulung Moldovenesc dinspre Suceava.

Atractii turistice:
Pozitia privilegiata a Complexului Eden, in inima geografica a Bucovinei romanesti, este reflectata de distantele mici fata de numeroase obiective turistice si istorice. Se pot vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, Manastirile din Bucovina, Codrul Secular Slatioara, spectaculoasa sosea Transrarau si masivul Rarau.

Servicii masa:
se asigura in Eden Garden Salon din incinta Hotel Eden Garden SPA, categorie 4 stele in sistem a la carte. In cladirea HOTEL EDEN 3* si BUNGALOW EDEN 3* se ofera doar cazare, iar micul dejun, pranzul si cina se servesc in restaurantul HOTEL EDEN GARDEN SPA 4* pozitionat la etajul I al hotelului de 4*.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - de 40, respectiv 30 de locuri.