Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Cauta hotel


Stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 16 hoteluri

Cheia, Romania

HOROKOEKOEKEK

Cheia, Romania

Profil Familii cu copiiInfo Curtea ce se intinde pe o suprafata de 16000 mp cuprinzand gradina terasele cu flori toate inconjurate de un peisaj unic al Muntilor Zaganu Pasul Bratocea si Muntii Ciucas sunt asezati in fundal precum un castel medievalSi . . .

Cheia, Romania

Profil EconomicSituareHotel Floris este un hotel clasificat la 3 stele deschis din Iunie 2008 silocalizat in Cheia Hotelul Floris este integrat in reteaua hoteliera elvetiana Minotel aflata in expansiune internationalaCamereHotelul Floris dispune de . . .

Cheia, Romania

Minotel Floris este un hotel clasificat la 3 stele deschis din Iunie 2008 si localizat in CheiaHotelul Floris este integrat in reteaua hoteliera elvetiana Minotel aflata in expansiune internationalaCamerele sunt echipate cu televiziune prin cablu si . . .

Cheia, Romania

Adauga descriere

Cheia, Romania

Pensiunea Gainusa de Munte un loc de relaxare perfect la poalele Muntelui Zaganul in localitatea Cheia Construita langa padure este locul ideal sa-ti petreci week-endul sau vacanta cu familia sau prieteniiDescriere camere La etajul 1 sunt 6 camere 5 . . .

Cheia, Romania

Pensiunea Floarea Soarelui clasificata cu 3 margarete este locatia perfecta pentru concediile in familie sau cu prietenii mici team-building-uri sau pentru momentele in care vrei sa te relaxeziLa parter pensiunea dispune de un restaurant de aproximat . . .