Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ammos Bay (Parga)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul se gaseste in statiunea Ammoudia situata la 20km distanta fata de Parga.



Descriere:

In locul in care apa cristalina a marii Ioniene intalneste frumusetea din Ipiros, in satul pescaresc Ammoudia, te intampina Hotelul Ammos Bay pentru a-ti oferi relaxarea pe care o astepti. Localizare: Hotelul se afla la 42km de aeroportul din Preveza si la cativa pasi de plaja cu nisip din Ammoudia.



Facilitati hotel:

Hotelul ofera o terasa frumoasa pentru bai de soare, o piscina in aer liber, internet wireless gratuit si mic dejun continental din partea casei. Va puteti verifica e-mailul utilizand internetul wireless cu acces gratuit. Puteti face o baie invioratoare in minunata piscina in aer liber. Puteti sa va relaxati si sa savurati o gustare langa pisicina, pe terasa Hotelului Ammos Bay. Puteti sa faceti o plimbare pana la plaja sau o excursie cu barca si sa practicati sporturi nautice. De asemenea, malul marii, situat in apropiere, este un loc minunat pentru a savura peste proaspat la unul dintre restaurantele locale. Dupa toate aceste activitati, puteti sa reveniti la Hotelul Ammos Bay si sa va relaxati la bar cu o bautura.



Dotari camera:

Fiecare camera a Hotelului Ammos Bay este decorata cu gust si pune la dispozitie o baie spatioasa si balcon privat. De la balconul camerei dvs. puteti admira vederea frumoasa la mare sau la satul Ammoudia.

Website: http://ammosbay.eu/