Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aparthotel Lira Pacific


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

APARTHOTEL LIRA PACIFIC este situat in Constanta, pe strada Dezrobirii, in apropierea Academiei Navale aMircea cel Batrana. Acesta ofera un acces facil si rapid catre institutii publice, centre universitare, medicale sau financiare, dar si catre zonele de interes turistic, restaurante si terase
Inaugurat in 2009, hotel Pacific Constanta este locul in care va puteti bucura de relaxare si servicii de inalta clasa. Lira Pacific va asteapta cu 30 camere tip studio si 5 apartamente, foarte spatioase, situate pe 5 nivele, fiecare dispunand de bucatarie proprie complet mobilata.
Dotari si servicii
Combinand atat eleganta cat si aparatura tehnica si serviciul individual, Pacific Apart-Hotel isi propune sa va ofere de fiecare data cand ne vizitati, un sejur placut si confortabil. Hotelul este amplasat intr-o zona linistita a localitatii Constanta.
Hotel LIRA Pacific dispune de o sala de conferinte, cu capacitatea de aprox. 40 persoane, dotata corespunzator, conceputa pentru a face fata celor mai inalte cerinte. Se pot organiza intalniri de afaceri, conferinte, seminarii sau diferite prezentari pentru succesul carora se impune o locatie deosebita si servicii ireprosabile. Aranjamentul salii poate fi tip Teatru, Forma de U, Sala de clasa, Sala de consiliu, Sala de receptii.
Restaurant Pacific va asteapta intr-un ambient placut si inedit in perisajul restaurantelor din Constanta. Aveti la dispozitie o fama variata de preparate culinare cu specific international, gata sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Puteti alege dintr-o gama diversificata de preparate care va va satisface pe deplin dorintele culinare. Aici clientii se pot delecta cu preparate traditional romanesti, la gratar, cu specific Italian, pizza si paste, salate, supe, toate felurile de mancare fiind preparate cu cele mai proaspete ingrediente.
Micul dejun poate fi un adevarat rasfat, chiar si in zilele in care esti grabit. Un mic dejun delicios iti poate schimba intreaga zi, iti da energie si te binedispune. O omleta gustoasa, cereale cu lapte, clatite pufoase si multe alte preparate proaspete din care poti alege.
Dotari camere
Camerele sunt concepute cu scopul de a asigura confortul pentru odihna si spatiul necesar desfasurarii activitatii dumneavoastra, in conditii excelente. Camerele tip studio au suprafete cuprinse intre 36 si 42 mp, si sunt disponibile atat cu pat matrimonial cat si cu paturi twin. Apartamentele au fiecare suprafata de 72 mp si sunt destinate cazarii a trei persoane. Atat apartamentele cat si camerele tip studio dispun de bucatarie complet utilata, baie cu cabina de dus, TV LCD/ DVD player, aer conditionat, balcon, telefon, cablu TV si internet gratuit.
Apartamentul este un ansamblu compus din salon, dormitor cu pat matrimonial/twin, bucatarie complet utilata, baie si balcon. Acest tip de camera ofera un spatiu versatil: dormitorul este separat complet de salon prin intermediul unei usi iar bucataria dispune de zona pentru servirea mesei. Apartamentul are suprafata de 76 mp si este destinat cazarii a 3 persoane. Dispuneti de toate facilitatile necesare confortului dumneavoastra: baie cu cabina de dus, bucatarie utilata cu frigider, plita electrica, hota, ustenstile pentru gatit, balcon, LCD TV in fiecare camera, DVD Player, aer conditionat, telefon, cablu TV. Veti fi permanent in contact cu cei dragi gratie accesului gratuit la internet wireless. 76 m2/ 3 adulti.
Hotelul dispune de 4 camere studio superior. Acest tip de camera ofera un spatiu generos, suprafata utila a acesteia fiind de 42 mp. Camera tip studio superior este foarte luminoasa si este excelenta pentru cazarile de cuplu. Camera cu pat matrimonial dispune de spatiu de relaxare cu masuta si fotolii iar din balconul acesteia puteti admira privelistea asupra orasului Constanta sau puteti savura cafeaua in intimidate dimineata. Fiecare camera dispune de bucatarie complet utilata unde puteti pregati gustarile preferate, baie cu cabina de dus, TV LCD, aer conditionat, telefon. 42 m2/ 2 adulti.
Hotelul dispune de 20 studio double/twin. Aceste camere sunt disponibile atat cu pat matrimonial cat si cu paturi twin si ofera un spatiu generos, suprafata camerei fiind de 36 mp. Fie ca va aflati in trecere prin Constanta, in interes de serviciu sau pentru a va petrece vacanta, acest tip de camera ofera spatiul si dotarile necesare pentru asigurarea maximului de confort. Toate camerele dispun de bucatarie complet utilata unde puteti pregati gustarile preferate si de balcon unde puteti savura cafeaua sau ceaiul dimineata. Fiecare camera are baie cu cabina de dus, TV LCD, aer conditionat, telefon. 36 m2/ 2 adulti.
Lira Pacific dispune de 5 camere studio la mansarda. Alegerea acestui tip de camera va asigura confortul pentru odihna si spatiul necesar pentru desfasurarea activitatilor dumneavoastra. Desi aceste camere sunt situate la mansarda ferestrele de tip Velux asigura o luminozitate optima in camera iar ruloul ofera control asupra luminii si al caldurii. Spatiul in camera este generos, suprafata camerei fiind de 36 mp. Camerele studio din mansarda dispun de bucatarie utilata, baie cu cabina de dus, Tv LCD, aer conditionat, birou, spatiu pentru relaxare cu masuta si fotolii. 36 m2/ 2 adulti.