Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Modern, elegant si complet renovat, Arion Residence din Constanta este situat in vecinatatea Portului Constanta, cu o vedere de ansamblu a acestuia, la 3 km de gara si la 10 minute de centrul orasului. Este solutia ideala pentru sejurul dumneavoastra la mare sau pentru calatorii in interes de afaceri, de scurta sau lunga durata.


Structura de cazare cuprinde 56 camere duble, 11 apartamente clasificate la 3 stele si 9 camere duble, 4 apartamente de 2 stele: telefon, internet gratuit, televizor, aer conditionat, seif, grup sanitar propriu cu cabina de dus.


De asemenea, toate camerele si apartamentele noastre sunt dotate cu bucatarii utilate complet. Apartamentele sunt echipate cu pat matrimonial in dormitor, iar in living cu o canapea extensibila de 2 locuri.

Cum siguranta este importanta pentru clientii nostri, atat spatiile comune, receptia si holurile, cat si exteriorul cladirii sunt monitorizate permanent de un sistem video performant, iar accesul in camere se face pe baza de cartela magnetica. Spatiile de cazare sunt prevazute cu alarma pentru incendiu cu senzori de fum si temperatura.


- Restaurantul are o capacitate de 50 locuri .

- Sala de conferinte este echipata cu videoproiector, ecran retractabil, flipchart, instalatie de sonorizare (mixer, microfoane, boxe, dvd), internet wireless, capacitate 50 locuri.

- Spalatorie

Locatie