Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Vila Cosmin este o pensiune turistica , care dorete sa mulumeasca toi clienii care ii calca pragul,oferind conditii de cea mai buna calitate, la preturi accesibile pentru toti care doresc un concediu odihnitor in statiunea Costinesti

Cum puteti gasi acest refugiu pentru o vacanta sau un sfarsit de saptamana linistitor? Este foarte simplu, ne aflam pe strada Gradinilor nr. 1, in apropiere de halta Costinesti si cladirea Cec.

Vila Cosmin se afla la o distanta de cca. 300m fata parcul de distractii Luna Parc, iar de acolo mai aveti de parcurs inca aproximativ 300m pana la plaja, avand o capacitate de cazare de 52 de locuri, este structurata pe 4 nivele, cu 5 camere duble la parter si 5 camere duble si una tripla la primul etaj, la cel de-al doilea etaj se afla 3 camere duble si 3 triple,iar la ultimul etaj, respectiv etajul 3 se afla 4 camere duble si doua triple acestea avand balcoane pe care va puteti relaxa.

Dotari vila: acces la bucatarie complet utilata, apa calda non stop, loc de parcare in limita locurilor disponibile, terasa, gratar, internet wireless gratuit.

Dotari camere: baie proprie cu dus, minibar, aer conditionat, Lcd cu cablu Tv