Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Hotelul Cerbul 3*, parte componenta a Complexului Balnear al S.C. Turism Covasna S.A., dispus pe 10 etaje, amplasat langa hotelul Covasna, avand legatura interioara cu acesta, cu restaurantul si cu baza de tratament, prin pozitia acestuia conferind turistilor o priveliste deosebita asupra intregii statiuni.

Hotelul Cerbul, renovat in anul 2013 dispune de 129 de camere clasificate la 3 stele, de o sala de conferinta de aproximativ 100 de locuri si a fost renovat partial.
Hotelul pune la dispozitia turistilor parcare gratuita, in limita locurilor disponibile si internet WI-FI in spatiile de circulatie comune.

Baza de tratament a Complexului hotelier TURISM COVASNA este situata in centrul statiunii si beneficiaza de avantajul de a fi situata direct pe sursa primara de gaz mofetic si de apa minerala carbogazoasa, fapt ce ii asigura UNICITATEA comparativ cu celelalte societati de profil cardiovascular din statiune.
Complet renovata si dotata cu aparatura medicala de ultima generatie, baza de tratament este specializata pentru tratarea afectiunilor cardiovasculare si adiacente.

Restaurantul Covasna***, situat la parterul hotelului Covasna, dotat corespunzator categoriei 3 stele, dispune de o capacitate de 320 locuri, in doua saloane si un numar de 60 locuri pe o terasa neacoperita. Restaurantul are un meniu a la carte si dietetic, bucatarie traditionala si internationala. In incinta restaurantului se organizeaza mese festive si evenimente.