Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este amplasat la o distanta de 200m de Spitalul Judetean Nr.1, la 200m de Stadionul Ion Oblemenco si 500m de Parcul Romanescu - cel mai mare parc natural din tara.

Confortul camerelor impartite in camere pentru fumatori si nefumatori este sporit si prin dotarea acestora cu: aer conditionat, televiziune prin cablu, birou de lucru, internet wireless, telefon cu acces international, minibar si un mobilier modern.

Mentionam ca hotelul dispune de parcare proprie atent supravegheata.

Hotelul dispune de: 3 single, 4 duble twin, 10 matrimoniale si un apartament de 100 mp.



Restaurantul este amplasat la parter si va ofera posibilitatea unei serviri elegante a unui sortiment foarte variat de preparate culinare atat traditionale cat si de pe alte meleaguri.

De asemeni, restaurantul este ideal pentru organizarea de evenimente, punand la dispozitie 80 de locuri.



Pentru conferinte, simpozioane, intalniri de afaceri, prezentari de produse, hotelul este dotat si cu o sala de conferinte modern echipata: video proiector, internet wireless, telefon international, aer conditionat, etc. Capacitatea salii este de 30 locuri, la nevoie putandu-se creste numarul de locuri.