Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Lebada Luxury Resort Spa


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare:

Lebada Luxury Resort & SPA, clasat la 5 stele, este situat in inima rezervatiei naturale a Deltei Dunarii, pe bratul Sulina, la intersectia cu Dunarea Veche in satul Crisan, la mila 13,5.


Dotari si facilitati:
Lebada Luxury Resort & SPA poate caza pana la 400 de oaspeti simultan in 171 de camere in regim single, double, apartamente si proaspat inauguratele bungalow-uri cu ponton propriu si cu vedere catre Dunarea Noua sau Dunarea Veche. Camerele sunt spatioase, cu dimensiuni intre 18 si 36 mp, iar apartamentele pot ajunge chiar si la 110 mp.
Toate unitatile de cazare au un design deosebit, cu insertii naturale, complimentand si contopindu-se cu peisajul natural in care este pozitionat resortul. Baile proprii sunt spatioase, iar camerele aerisite ascund intimitatea unui pat relaxant, confortabil, udat de lumina naturala care patrunde indiscret prin ferestrele largi ale incaperii.

Toti oaspetii au acces la piscina cu apa sarata, la centrul SPA, la jacuzzi si cele 2 saune.
De altfel, iubitorii de miscare si aventura au la dispozitie un teren multifunctional cu gazon artificial si nocturna, ambarcatiuni de croaziera si explorare a Deltei Dunarii, dar si seri tematice cu muzica autentica a locului si nu numai.
Trei restaurante luxoase si aerisite intampina oaspetii cu cea mai mare varietate de preparate rafinate, o experienta gustativa divina care nu poate decat sa completeze experienta senzoriala de la Lebada Luxury Resort & SPA.

Lebada Luxury Resort & SPA are doua restaurante principale
Unul este pe cu specific traditional, iar celalalt are un stil modern, international.
Cele trei terase in aer liber inconjurate de natura autentica si albastrul infinit al cerului pot fi alegerea ideala pentru un mic dejun, pranz sau cina in mijlocul naturii.

Activitati optionale:
Excursii cu barca pe canalele Dunarii;
Masaj & Spa;
Caiac canoe;
Teren de sport multifunctional;
Biliard;
Tenis de masa;
Sah outdoor;

Excursii:

Intalnirea Apelor,Drumul magic
Traseu:Lebada- Canal Sulina - Mila 0 - Far - Varsarea Dunarii in Marea Neagra - Faleza Sulina- Lebada.

Calatorie pe apele Deltei Dunarii
Traseu : Lebada- Dunarea Veche- LaculBogdaproste- Lacul Trei Iezere - CanalulLopatna- Canalul Eracle- Mila 23

LeteaTaramul liberal cailor salbatici
Traseu:Lebada-Bratul sulina- Mila 8- Canalul MagearuPadurea Letea Stationare ( dupa vizitarea cele maiNordice paduri Subtropicale, revenim la ambarcatiune - Canal Magearu- Dunarea - Lebada

Optiune pentru parcare:
1. Parcarea Lebada Luxury Resort and Spa, din localitatea Murighiol (vis-a-vis vis de restaurantulLaguna Albastra, langa Puflene Resort). Parcare resortului nostru este privata, supravegheata 24/7 sieste oferita tuturor clientilor in limita disponibilitatii, fara costuri suplimentare.

Pentru a cauta o locatie cu ajutorul unui cod plus, folositi codul plus ca pe o adresa.- Deschideti Google Maps.- In partea de sus, atingeti caseta de cautare si introduceti codul plus.- Cod plus: 25QJ+CJ Murighiol.

2. Parcarea Star 2000, localitatea Murighiol, cu adresa - Strada Lagunei. Parcare este privata,supravegheata 24/7, iar costul aproximativ este de 25 Ron/24 ore.
Atentie: Parcarea Star 2000 nu este proprietatea Lebada Luxury Resortand Spa, aceasta fiind oferita ca alternativa in cazul in care capacitateaparcarii noastre este depasita.

Orele pentru pick-up pot varia in functie de conditiile de trafic naval sau de conditiile meteorologice, care auimpact major asupra cotei apelor.
* Turistii vor reconfirma cu receptia hotelului ora si locul de preluare cu cel putin 24 de ore inainte de check-in

Programe Detox:
MASTER DETOX

Master Detox este cel mai complex program de detoxifiere aorganismului dar in acelasi timp, cel mai rapid si eficient.Meniul este alcatuit din sucuri de fructe si legume, apa alcalina,bautura electrolitica, si alte elemente precumPsyllium, Bentonita, suplimente nutritive (Spirulina, Kelp,Probiotice) iar curatarea colonului este inclusa in program.
Recomandam de asemenea consumul de ceaiuri din plante si supaDetox, pe care ni le puteti solicita pe parcursul zilei, cu 30 minuteinainte sau dupa orele afisate in meniu.
Master Detox ofera organismului repausul digestiv si toate elementele nutritive necesare pentru eliminarea toxinelor, a kilogramelorin plus si recapatarea unui nivel optim de energie.

Meniu:
08:00 - Shake
09:30 - Suc de grau si morcov & suplimentenutritive
11:00 - Shake
12:30 - Suc verde si bautura electrolitica
14:00 - Shake
15:30 - Suc de grau si morcov & suplimentenutritive
17:00 - Shake
18:30 - Suc verde si bautura electrolitica
20:00 - Shake
21:30 - Probiotice

PROGRAM
08:30 - 9:30Plimbare/Fitness/ Aqua Gym
13:00 - 14:00Meditatie/Qi Gong/Circuit Training
16:00 - 17:00Meditatie/Qi Gong/ Circuit Training
Activitatile sunt stabilite pe zile,alternativ , 1 activitate 30 - 60 minuteSucurile/Shake-urile sau supa Detox-/Preparatele Raw sunt servite incepandcu ora 8:00, la fiecare 1 ora 30 min,conform meniului pentru fiecare tip deprogram Detox


GREEGREEN JUICE DETOX
Programul Green Detox este un program eficient de detoxifierepentru oricine doreste sa aiba grija de sanatatea lor si sa-sialcalinizeze organismul rapid.Meniul Green Juice este alcatuit din sucuri de fructe si legumeverzi, supa Detox, apa alcalinaa, bautura electrolitica, suplimentenutritive (Spirulina, Kelp & Nettle, Probiotice).
Ajuta la curatarea sangelui si accelerarea metabolismului, avand unputernic efect antioxidant datorita clorofilei din plantele verzi.
Este o alternativa a programului Master Detox pentru persoanelecare nu doresc (sau starea de sanatate nu le permite) curatareacolonului. Poate fi de asemenea combinat cu programul MasterDetox la inceput sau sfarsit de cura, dar nu poate fi facut pe operioada mai mare de 7 zile consecutiv.

Meniu:
08:00 - Suc pentru imunitate
09:30 - Suc de grau si suc de morcov,Suc verde & suplimente nutritive
11:00 - Supa Detox
12:30 - Avocado Shake si bautura electrolitica
14:00 - Supa Detox
15:30 - Suc de grau si morcov,Suc Verde & suplimente nutritive
17:00 - Supa Detox
18:30 - Avocado Shake si bautura electrolitica
20:00 - Suc verde
21:30 - Probiotice

Program:
08:30 - 9:30Plimbare/Fitness/ Aqua Gym
13:00 - 14:00Meditatie/Qi Gong/Circuit Training
16:00 - 17:00Meditatie/Qi Gong/ Circuit Training

Activitatile sunt stabilite pe zile,alternativ , 1 activitate 30 - 60 minuteSucurile/Shake-urile sau supa Detox-/
Preparatele Raw sunt servite incepandcu ora 8:00, la fiecare 1 ora 30 min,conform meniului pentru fiecare tip deprogram Detox.


RAW FOOD DETOX

Recomandam Raw Food Detox celor care doresc sa slabeascarapid si sanatos, sa-si relaxeze sistemul de digestie si sa insoteascao persoana draga care participa la un program Detox.Meniul Raw Food este alcatuit din sucuri de fructe si legume, salatade fructe, salata de legume si un pranz Raw (ex: Sarmale, Pizza,Avocado Dolma s.a. procesate la max 420 grade C).
Toate ingredientele utilizate in stare cruda sau deshidratata ajutaorganismul intr-o detoxifiere mai usoara, treptata, fiind un modelpentru un stil de viata sanatos.
Acest program poate fi folosit si ca o trecere mai usoara laprogramul Master Detox sau la sfarsitul programului pentru areintroduce hrana solida in alimentatie. Ofera elementele beneficepentru a dezvolta o flora intestinala sanatoasa.

Meniu:
08:00 - Salata de fructe si Suc pentru imunitate
09:30 - Suc de grau si suc de morcov &suplimente nutritive
11:00 - Supa Detox
12:30 - Pranz Raw si Bautura electrolitica &suplimente enzime digestive
14:00 - Supa Detox
15:30 - Suc de grau si suc de morcov &suplimente nutritive
17:00 - Supa Detox
18:30 - Salata verde si Bautura electrolitica &suplimente enzime digestive
20:00 - Suc verde
21:30 - Probiotice

Program:
08:30 - 9:30Plimbare/Fitness/ Aqua Gym
13:00 - 14:00Meditatie/Qi Gong/Circuit Training
16:00 - 17:00Meditatie/Qi Gong/ Circuit Training
Activitatile sunt stabilite pe zile,alternativ , 1 activitate 30 - 60 minuteSucurile/Shake-urile sau supa Detox-/Preparatele Raw sunt servite incepandcu ora 8:00, la fiecare 1 ora 30 min,conform meniului pentru fiecare tip deprogram Detox.

Program Paste 2021:

PACHETUL CONTINE
CAZARE 3 NOPTI CU MIC DEJUN INCLUS; PRANZ FESTIV SI CINA FESTIVA IN ZIUA DE PASTE;
PACHET DE BAUTURI PENTRU MESELE FESTIVE;
ACTIVITATI DE PICTAT OUA SI CONCURS VANATOARE DE OUA;
INTRODUCERE DETOX SI DEGUSTAREA SUCURILOR CU SPECIALISTUL NOSTRU IN DETOXIFIERE.