Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sport-und Wellnesshotel Held


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Inconjurat de muntii impresionanti din Zillertal, acest hotel de 4 stele superior ofera o zona de wellness cu suprafata de 4000 mp cu piscina incalzita in aer liber, sala de gimnastica si lac natural potrivit pentru inot.



Localizare: Hotelul se afla foarte aproape de zona de schi Fügen-Spieljoch si la 2,5 km de terenul de golf cu 18 gauri Zillertal.



Facilitati hotel: Sport-und Wellnesshotel Held pune la dispozitie o piscina cu cascada, cu suprafata de 75 mp, cada cu hidromasaj, 7 saune si 3 camere de relaxare. Oaspetii au la dispozitie o cada cu hidromasaj si o camera de relaxare cu vedere panoramica, ambele in aer liber. Se ofera gratuit halate de baie, iar proprietatea ofera si un loc de joaca pentru copii cu masa de ping pong. Autobuzul de schi gratuit ofera acces la 3 zone diferite de schi. Oaspetii pot cumpara permise de schi direct de la Sport- und Wellnesshotel Held. Se organizeaza un mic dejun cu sampanie si o seara de dans cu muzica live. Regimul de demipensiune cuprinde un bogat mic dejun tip bufet, pranz tip bufet, prajituri dupa-amiaza si cina cu 4 feluri la alegere si bufet de salate sau bufet tematic. Sport-und Wellnesshotel Held ofera o bautura de bun venit si un cadou de ramas bun. Proprietatea pune la dispozitie un program saptamanal si excursii cu ghid.



Dotari camere: balcon, vedere la gradina, vedere la munte, TV, telefon, radio, canale prin satelit, canale prin cablu, seif, birou, zona de relaxare, incalzire, mocheta, garderoba/dulap, dus, uscator de par, halat de baie, articole de toaleta gratuite, toaleta, baie, papuci de casa, minibar, serviciu de trezire

Website: www.held.at/