Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL FALEZA BY VEGA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

FALEZA Hotel by Vega, complet renovat si redecorat in 2012, este un spatiu care da valoare timpului petrecut, un loc incarcat de caldura si luminat de valurile Dunarii, o locatie ideala pentru petrecerea timpului liber, cat si pentru calatoriile de afaceri.

Odata cu renovarea, reechiparea si redecorarea cladirii, arhitectii si decoratorii au creat un ambient familiar care asigura confortul si sentimentul de acasa.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, internet - wireless, uscator de par, telefon, acces pe baza de cartela.
Numar total camere: 73
Duble: 65 - 48 camere cu doua paturi si 17 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 8 - din care 6 apartamente standard si doua apartamente executive.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 60 de locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoarebar, lift, seif, camera de bagaje, aer conditionat, terasa.
Servicii: centru de afaceri, spalatorie, serviciu de calcatorie, fax/copiator, serviciu de concierge, parcare, serviciu de trezire/ceas desteptator.

Locatie:
Amplasat langa Biserica fortificata Precista, in centrul orasului, Hotelul FALEZA by VEGA este accesibil din soseaua falezei superioare a Dunarii, Bulevardul Marii Uniri.

Politici:
Check in: de la ora 15:00.
Check out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
Hotelul dispune de salon de mic-dejun. BONJOUR CAFE este situata in incinta hotelului FALEZA by Vega, cafeneaua fiind o locatie cocheta, luminata de unduirile Dunarii, un fel de acasa unde oricine e binevenit. Produsele sunt unice, cu retete speciale, din cafea aromata proaspat macinata, personalul primitor si mobilierul confortabil.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- 1 sau 2 copii cu varsta pana la 5 ani (neimpliniti) beneficiaza de gratuitate la cazare cu mic dejun, fara pat suplimentar
- 1 copil cu varsta cuprinsa intre 5 si 12 ani (neimpliniti) achita micul dejun 22.4 lei / noapte, sau micul dejun si pat suplimentar 89.6 lei / noapte
- 1 copil cu varsta peste 12 ani, sau un adult achita micul dejun si pat suplimentar 89.6 lei / noapte.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - o sala de conferinte (Meeting Room cu capacitate de 50 de locuri in aranjament teatru), o sala de curs (Sala Demisol, cu o capacitate de 60 de locuri in aranjament teatru).