Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Viva Club te asteapta sa-l descoperi pas cu pas, dorind sa te convinga de calitatea si profesionalismul serviciilor, de confortul si dotarile moderne, de ineditul designului de interior si este format din:
Corp Hotel H, cu o capacitate de 30 de camere (Standard, Superior si Apartamente)
Corp Hotel C, inaugurat in 2011, cu o capacitate de 24 de Camere Superior Deluxe
ApartHotel, inaugurat in 2011, cu o capacitate de 15 Apartamente Superior Deluxe cu 2 si 3 camere
Facilitati generale ale Hotelului Viva Club:
Receptie deschisa 24h/24h, camere fumatori/nefumatori, camera cu facilitati pentru persoane cu dizabilitati, Restaurant a la carte, bar de zi cu terasa, foisoare, BBQ, gelaterie, piscina interioara incalzita, piscina exterioara cu zona dedicata copiilor, bar piscina, piscina semi-olimpica, parcare subterana, minigolf, terenuri de tenis pe zgura cu nocturna si tribune, centru SPA, centru Bowling, sala reuniuni ( 200 locuri), sala conferinte ( 100 locuri), sali sedinte ( 8-10 locuri), acces internet wireless in majoritatea zonelor complexului Viva Club.
Servicii suplimentare fara plata: transferul bagajelor, depozitarea temporara a bagajelor, comenzi taxi, trezirea clientilor la ora solicitata, acordarea de medicamente si materiale sanitare, pastrarea obiectelor uitate pe o perioada de 1 an de zile, computer in lobby, Bussiness Office.