Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL RUSCA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Cu stilul sau elegant, cu utilitati la standard european, spatiu larg de parcare, Hotel RUSCA va ofera o atmosfera intima si toate facilitatile pe care le asteptati.

Cu stilul sau elegant, cu utilitati la standard european, spatiu larg de parcare, Hotel RUSCA va ofera o atmosfera intima si toate facilitatile pe care le asteptati.
La Hotel RUSCA veti putea beneficia de cele mai bune conditii pentru petrecerea unei vacante in judetul Hunedoara.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat - la cerere, TV, minibar, baie cu dus, internet, uscator de par, telefon.
Numar total camere: 106
Single: 10
Duble: 91 - 38 camere cu doua paturi si 53 camere cu pat matrimonial.
Apartamente: 5 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 180 locuri, parcare proprie - pazita (50 locuri), internet, terasa, bar de zi, sala de protocol, gradina de vara, bar, lift, receptie deschisa nonstop.
Servicii: trimitere/primire fax-uri, spalatorie.

Locatie:
Hotelul RUSCA este situat in Centrul orasului Hunedoara la 1,5 km departare de cel mai important punct de atractie turistica: Castelul Corvinestilor.

Atractii turistice:
Castelul Corvinilor, Parcul National Retezat, Rezervatia naturala de zimbri - Hateg, Cetatea Devei, Manastirea Prislop, Cetatea si Manastirea Colt, Biserica Densus, Ulpia Traiana Sarmisegetusa.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 12:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu unde veti gasi o varietate de preparate delicioase, din bucataria traditionala romaneasca si internationala.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - o sala - 40 locuri dotata cu: videoproiector, ecran proiectie, flipchart, DVD player, aer conditionat, acces internet wireless.