Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LITTLE TEXAS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la iesirea din oras spre Aeroport.

Cazarea in singurul hotel american din Iasi inseamna relaxare si odihna intr-un decor autentic american, in care sunt oferite servicii de 4 stele, pentru a raspunde celor mai exigente nevoi si dorinte. Situat in apropiere de aeroport, intr-o zona rezidentiala linistita, HOTELUL LITTLE TEXAS din Iasi este perfect atat pentru vacante in familie, cat si pentru calatorii de afaceri.
Cu o capacitate totala de 32 de camere si apartamente, din care 6 camere cu paturi twin, 22 camere cu pat matrimonial si 4 apartamente, Little Texas ofera oaspetilor:
• camere spatioase si relaxante in cladirea principala, cu o priveliste exceptionala deasupra orasului Iasi;
• camere intime si primitoare in cladirea restaurantului, cu tablouri speciale si detalii confortabile;
• apartamente romantice si discrete, in care luxul capata o neasteptata tusa western, pentru o experienta memorabila de calatorie.

Descriere camere:
Numar total camere: 32 camere si apartamente.
Dotari: aer conditionat, TV, minibar, baie cu dus, telefon, internet, cablu TV, acces internet.

COWBOYS & INDIANS ROOM Camera dubla(Paturi Double-twin)
Camera dubla cu un decor western original, cu paturi Double-twin, ce permit cazarea in regim single sau pentru 2-4 persoane. Atmosfera calda si primitoare din camera este completata de piesele de mobilier aduse special din America, cu detalii unice: fotolii confortabile cu taburet, birou, dulap, toate realizate din lemn masiv.

WILD WILD WEST ROOM Camera cu pat matrimonial (Pat Queen)
Camera are un decor american autentic, cu elemente western unice si tablouri inspirate din viata aventuroasa a Vestului Salbatic. Oaspetii se pot bucura de un somn odihnitor in paturile americane Queen-size, moi si confortabile, in regim single sau double. In camera se regasesc fotolii confortabile cu taburet, birou, dulap, toate realizate din lemn masiv. In fiecare dimineata, intre orele 7 si 12 se poate savura un mic dejun autentic american

BILLY THE KID SUITE Apartament Junior (Pat matrimonial)
Dormitorul este amenajat cu un decor autentic american. Oaspetii se pot odihni in liniste, departe de aglomeratia orasului, in patul matrimonial confortabil, adus special din America. Decorul camerei este completat de o canapea, dulap, birou si alte piese de mobilier din lemn masiv. Dimineata se poate servi un mic dejun, in stil american

BUFFALO BILL HUNTER’S SUITE Apartament Presidential (Pat Queen)
Intim si discret, apartamentul permite accesul privat, pentru oaspetii care doresc un sejur linistit. Dimineata se poatesavura o cafea si un mic dejun autentic american direct pe terasa proprie a apartamentului.

WILD BILL HICKOK LAWMAN SUITE Apartament Ambasador (Pat King)
Dormitorul cu pat King-size ofera oaspetilor cel mai odihnitor somn din Iasi, intr-o oaza de liniste, departe de aglomeratia orasului. Apartamentul are living cu o canapea eleganta, birou si dulap din lemn masiv. Oaspetii se pot relaxa savurand cafeaua si micul dejun american pe balcon, cu vedere panoramica asupra orasului.

WYATT EARP SHERIFF’S SUITE Apartament Royal (Pat Queen)
Relaxare, confort si odihna intr-un dormitor spatios, cu pat matrimonial Queen-size, cu detalii de o finete unica. Apartamentul dispune si de un living cu piese de mobilier elegante, aduse din America: masa extensibila, fotolii din piele, dulap, birou. Wyatt Earp Sheriff’s Suite ofera oaspetilor acces la terasa proprie, pentru mese relaxante in aer liber.

Descriere facilitati:
Hotelul dispune de facilitati precum: restaurant, aer conditionat, parcare proprie pazita, terasa, gradina de vara, internet wireless, transport la/ de la aeroport, room service, servicii de spalatorie, parcare privata, sali de conferinte si petreceri, seif si internet cablu/wireless de mare viteza.

Servicii masa:
LITTLE TEXAS invita oaspetii sa deguste preparatele tex-mex, intr-un cadru specific vestului salbatic de alta data, amenajat in saloanele John Wayne (salonul pentru nefumatori) si San Jacinto (salonul pentru fumatori).

LITTLE TEXAS KIDS VILLAGE Singurul loc de joaca cu specific western din Iasi. Salon de petreceri, serbari si aniversari tematice cu pana la 40 de copii

SALA PASADENA Atmosfera calda si primitoare a salii, combinata cu decorul inspirat din Vestul Salbatic transforma sala intr-un spatiu unic, care ofera un farmec deosebit oricarui eveniment.

SALA SAN JACINTO Intimitate si ospitalitate intr-o sala de restaurant cu un decor original si cu detalii western unice, pentru a savura preparate Tex-Mex sau pentru a organiza evenimente.

LONGVIEW GARDEN & TERRACE Locul perfect pentru a savura o masa delicioasa sau pentru a organiza evenimente festive. Ofera o priveliste unica spre gradina complexului si spre colinele Iasului.

Facilitati evenimente:
Centrul de conferinte LITTLE TEXAS este adaptat conform standardelor internationale si include 4 sali de conferinte multifunctionale. Fiecare sala de conferinte este dotata cu echipament logistic modern si poate fi adaptata organizarii unor evenimente business variate precum sedinte, seminarii, training-uri, workshop-uri, lansari de produs, conferinte.
Dotari sali de conferinte
* videoproiector
* ecran de proiectie
* flipchart
* consumabile
* internet wireless
* aer conditionat

GLEN ROSE CONFERENCE HALL Sala de evenimente Glen Rose are o capacitate de aproximativ 200 de persoane, fiind recomandată pentru evenimente business de mari dimensiuni.

SALA DE CONFERINTE PONDEROSA Mesele de afaceri sau intalnirile creative cu pana la 10 participanti se pot organiza in sala de conferinte Ponderosa.

SAN ANTONIO LIVING Cu o capacitate de pana la 18 persoane, San Antonio Living este spatiul perfect pentru sedinte de lucru sau sedinte creative.

SALA DE CONFERINTE ALAMO Sala de conferinte Alamo are o capacitate de pana la 50 de persoane, fiind spatiul perfect pentru evenimente business de mari dimensiuni.