Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Modern, confortabil si accesibil, situat chiar in centrul orasului, UNIREA HOTEL SI SPA va surprinde inca din prima clipa. Renovat recent hotelul este adaptat cerintelor si standardelor internationale.
Dotat cu facilitati moderne si usor accesibil, UNIREA HOTEL SI SPA este alegerea ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cel de placere.
La acest hotel va punem la dispozitie sejururi de minim 1 zi cu mic dejun si masa in sistem fisa cont.

Descriere camere:
Dotari generale camere: aer conditionat, TV - cablu, minibar, seif, baie cu cada, baie cu dus - apartamentele dispun de bai cu jacuzzi, internet, uscator de par, telefon, acces cu card in camere, welcome tray (cana fierbator, cafea, ceai, zahar), halat de baie, papuci hotelieri.

Descriere facilitati:
inchiriere biciclete.

Locatie:
Amplasat in centrul istoric al Iasiului, in Piata Unirii, UNIREA HOTEL SI SPA este usor accesibil.

Servicii masa:
Se acorda in restaurantele proprii, micul dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in regim a la carte; exista si posibilitatea de a comanda meniuri pt copii. Unul din restaurantele hotelului, Restaurantul Panoramic este un reper in oras, fiind situat la etajul al 13-lea, cu vedere panoramica.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 9 - Centru de Conferinte cu 9 sali multifunctionale, dotate modern, cu o suprafata totala de 800 mp si o capacitate de pana la 300 de locuri.