Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complexul Hotelier Moldova este amplasat in centrul civic si istoric al orasului Iasi. In imediata vecinatate a sa se afla Biserica Sf. Nicolae Domnesc, Palatul Culturii, Casa Dosoftei ( sec. XV ), Biserica Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitana, Teatrul National, Minastirea Golia si alte monumente istorice reprezentative pentru veacurile XVII - XVIII.

Oaspetii pot savura mancaruri internationale in incinta restaurantului sau pe terasa. Se pot relaxa la cafea sau o bautura la cafeneaua de la hotelul Moldova.

Hotelul Moldova detine 142 de camere, dintre care:
- 77 camere single;
- 66 camere duble;
- 5 apartamente deluxe.

Camerele sunt dotate cu internet, aer conditionat, televizor cu cablu, minibar, cabina de dus sau cada si uscator de par.

Hotelul Moldova dispune de facilitati precum piscina acoperita, sauna, sala fitness, cadio si cycling, restaurant, bar, sala de conferinte si parcare.

Servicii oferite la cazare incluse in tarif: mic dejun, piscina acoperita, sauna, sala fitness, cardio si cycling in cadrul Centrului de Fitness Club Moving.

Localizat in incinta hotelului, World Class ofera 1600 mp in care se pot desfasura gratuit, activitatile de fitness si relaxare.
Accesul la piscina este posibil doar cu echipament obligatoriu: costum de baie, slapi, casca si prosop.

Hotelul detine parcare in limita locurilor disponibile.

Restaurant si bar:
- 1 restaurant cu 200 de locuri;
- 1 salon de mic dejun cu 80 de locuri si terasa.
Sali de conferinta:
- 1 sala cu 200 de locuri,
- 1 sala cu 60 de locuri,
- 2 sali cu 25 locuri.
Salile de conferinta sunt dotate cu: videoproiector, laptop, flipchart, ecran si acces internet.


Nu sunt acceptate animale de companie.


Locatie