Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada City Center


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ramada City Center Iasi ofera o locatie linistita in inima orasului, chiar vizavi de centrul comercial Complex Palas. Se afla la doar 15 minute de aeroport si la 7 minute de gara principala.
Relaxati-va in camerele mobilate cu gust, dotate cu aer conditionat, TV LCD, acces gratuit la internet, seif electronic, telefon cu linie directa, minibar si multe alte facilitati.
Pentru pranz si cina, restaurantul Cosmopolitan al hotelului Ramada City Center Iasi este locul perfect pentru a lua masa in stil. Savurati preparate inventive din bucataria romaneasca si internationala intr-un decor elegant. Pe perioada lunilor calde, va puteti relaxa in gradina de vara sau pe terasa acoperita incantatoare. Restaurantul este potrivit si pentru evenimente de pana la 200 de persoane.
Cafeneaua Espresso se afla in hol. Este perfecta pentru un pranz de afaceri rapid si pentru o cafea sau o bautura.
Aveti la dispozitie o gama larga de sali de conferinte de diferite dimensiuni echipate complet, pentru evenimente private si destinate companiilor.
Hotelul ofera parcare gratuita.
In imediata apropiere a hotelului Ramada City Center puteti descoperi multe dintre atractiile acestei capitale culturale a Romaniei. Vizitati Palatul Culturii, biserica in stil bizantin Trei Ierarhi din apropiere, Catedrala Mitropolitana, teatrul Luceafarul, precum si diverse centre comerciale.