Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AluaSoul Carolina - Adults Only


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

AluaSoul Carolina - Adults Only se află pe malul mării in Font de Sa Cala și oferă cazare de 4 stele, un centru de fitness, o grădină și un lounge comun. Acest hotel oferă un bar și se află aproape de o serie de atrac cunoscute. Astfel, Plaja din Font de Sa Cala se găsește la aproximativ cațiva pași, iar Plaja Cala N'Aladern, la aproximativ 6 minute de mers pe jos. Oaspeții au la dispoziție un centru spa și de wellness care includ o saună, o piscină in aer liber, o cadă cu hidromasaj și o terasă.

Acest hotel pune la dispoziția oaspeților camere cu aer, birou, ibric electric, cutie de valori, televizor cu ecran plat, balcon și baie proprie cu duș. La AluaSoul Carolina - Adults Only, camerele includ lenjerie de pat și prosoape.

AluaSoul Carolina - Adults Only are un restaurant care servește mancăruri din bucătăria locală și internațională. La cerere, sunt disponibile și preparate vegetariene, fără lactate și vegane.

La acest hotel puteți juca tenis de masă și tenis și la dispoziție inchiriere de biciclete și inchiriere de mașini.

Personalul de la recepția deschisă non-stop vorbește limbile catalană, germană, engleză britanică și spaniolă.

AluaSoul Carolina - Adults Only se află la 2,2 km de Cala n'Aguait și la 40 km de Parcul Natural S'Albufera de Mallorca. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Palma de Mallorca, situat la 81 km de AluaSoul Carolina - Adults Only.

Locatie