Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL SULINA INTERNATIONAL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Sulina Internațional, hotel de tradiție din sudul Stațiunii Mamaia, complet renovat si modernizat în anul 2016, vă invită să savurați clipe de neuitat pe țărmul Mării Negre.
Acesta se remarcă printr-un design distinctiv și printr-o poziționare ideală pentru relaxare, distracție, dar și pentru întâlniri de afaceri.
Hotelul este de asemenea o locație perfectă și pentru întâlnirile de afaceri, deținând o sală de conferințe încăpătoare și dotată cu toate echipamentele necesare.
De asemenea, în restaurantele hotelului se pot organiza evenimente private.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, balcon -(mobilier de balcon), internet -wireless, uscator de par, halat de baie, telefon in camera si in baie. Apartamentul are doua balcoane. Toate spatiile de cazare au vedere laterala la mare.

Număr total camere: 156
Duble: 146 - Camere duble cu pat matrimonial si doua paturi. Camera Matrimoniala 3*: suprafata totala 14 mp; pat dublu (1600/1900 cm), spatiul din camera nu permite instalarea unui pat suplimentar. Camera Twin 4*: suprafata totala 17 mp; doua paturi de 1 persoana (900/1900 cm x 2); spatiul din camera permite instalarea unui pat suplimentar.
Apartamente: 10 - Apartamentul este compus din living cu canapea extensibila (1600/2000 cm extinsa) si dormitor cu pat matrimonial. Suprafata totala 36 mp.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie , pastrare obiecte de valoare, terasa, bar.
Restaurantul Aqua este situat la parterul hotelului. Are o capacitate de 80 de persoane, acees la terasa dinspre mare, animată de fântâna arteziană din imediata vecinătate a hotelului. În meniul restaurantului se regasesc preparate din bucătăria internațională. Aici se pot servi micul dejun în regim bufet suedez, prânzul și cina à la carte, dar totodată vă puteți desfăta cu o bautură răcoritoare pe terasa restaurantului.

Restaurantul Velvet este situat la etajul I al hotelului. Are o capacitate de 180 locuri și permite o vedere panoramică asupra țărmului.
​Asemeni restaurantului Aqua, meniul este format din preparate ale bucătăriei internaționale. În restaurant se pot servi micul dejun în regim bufet suedez, pranzul și cina à la carte. Capacitatea restaurantului permite organizarea de recepții și evenimente de dimensiuni medii.
Sali de conferinta: 1 - o sala de evenimente si conferinte, cu terasa.

Regulament intern Hotel Sulina International 4*
-ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in); ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
-nu este permis accesul in hotel sau in restaurant cu alimente si bauturi din exterior; produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului/terasei pe parcursul desfasurarii mesei.
-fumatul nu este permis in cadrul hotelului.
-nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din locatie.
-accesul animalelor de comanie este interzis.
-cazare se va efectua in baza prezentarii voucherului, a actului de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
-alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului; nu se poate garanta un anumit etaj, camere alaturate sau situate intr-un anumit sector; solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte, care se pot satisface in limita disponibilitatilor, fiind exclusa garantarea.
-parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turisti.

Locatie:
Plaja: larga, nisipoasa, cu intrare lina in mare. Hotelul este situat la 50 m de plaja.

Politici:
REGULAMENT INTERN
HOTEL SULINA INTERNATIONAL 4*/3*.

• Ziua hoteliera incepe la ora 17.00 (ora de la care camera poate fi ocupata/ check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out).
• Nu este permis accesul in hotel sau restaurant cu alimente si bauturi din exterior. Produsele oferite la mic dejun, dejun si cina se vor consuma doar in interiorul restaurantului/terasei pe parcursul desfasurarii mesei.
• In cadrul Hotelului Sulina Interantional FUMATUL NU ESTE PERMIS.
• Nu este permisa iesirea cu produse alimentare si bauturi din locatie.
• Accesul animalelor de companie este interzis.
• Cazarea se va face in baza prezentarii voucher-ului a actului de identitate (inclusiv pentru copii) si a completarii fisei de turist la receptie.
• Alocarea camerelor se face in functie de disponibilitatea hotelului din ziua check-in-ului. Din acest motiv nu putem garanta pe un anumit etaj, camerele alaturate sau situarea intr-un anumit sector. Solicitarile de acest gen sunt considerate preferinte ale turistilor pe care incercam sa le satisfacem in limita disponibilitatilor, FIIND EXCLUSA INSA GARANTAREA.
• Parcarea este gratuita in limita locurilor disponibile si nu se retin locuri pentru turisti.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul hotelului, mic dejun bufet suedez, pranzul si cina in sistem fisa cont "a la carte". Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 35.00 Lei / zi / persoana;
Pranz = 50.00 Lei / zi / persoana;
Cina = 50.00 Lei / zi / persoana.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful pentru un adult;
- copiii peste 12 ani 100% tarif adult.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA STANDARD 3* (pat matrimonial)
Capacitate maxima: 2 adulti si 1 copil cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani.
- un copil cu varsta cuprinsa intre 0- 5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 6- 11.99 ani achita: 22.00 Lei/ zi pentru mic dejun, fara pat suplimentar.

CAMERA DUBLA SUPERIOARA 4* (doua paturi)
Capacitate maxima: 2 adulti si 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 13.99 ani.
- doi copii cu varsta cuprinsa intre 0- 5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 6- 11.99 ani achita: 22.00 Lei/ zi pentru mic dejun, fara pat suplimentar asigurat; al doilea copil achita pat suplimentar si 22.00 Lei/ zi pentru mic dejun.
- un copil cu varsta cuprinsa intre 12- 17.99 ani neimpliniti sau al 3-lea adult achita pat suplimentar si mic dejun integral si beneficiaza de pat suplimentar.
Patul suplimentar este 72.00 lei/zi in perioada 04.05-30.06 si 31.08-30.09.2021, respectiv 120.00 lei/zi in perioada 01.07-30.08.2021. La acesta se adauga micul dejun in functie de varsta copilului.

APARTAMENT
Capacitate maxima: 4 persoane.
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 5.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si mic dejun.
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 6- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 22.00 Lei/ zi/ copil pentru mic dejun
- al treilea adult in apartament sau un copil peste 12 ani achita micul dejun integral in suma de 38.50 Lei/ zi/ copil sau adult.
- al patrulea adult in apartament achita 100% din valoarea unui loc in apartament si mic dejun integral..