Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CORSA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul CORSA, excelent situat in Mangalia, pe faleza Marii Negre, imbina frumusetea naturala cu modernitatea, oferind o excelenta vedere la mare si conditii moderne de cazare.
Hotel Corsa ofera turistilor liniste, deconectare si servicii de calitate.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada -in apartamente, baie cu dus -in camerele duble, balcon -numai la camerele cu vedere la mare, uscator de par -in apartamente. Număr total camere: 48 Duble: 45 - dintre care 24 camere cu vedere la mare si 21 camere cu vedere la oras; 7 camere duble au mocheta si restul au pardoseala cu gresie. Apartamente: 3 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: parcare proprie -contra cost 15 Lei/ zi/ autoturism; 10 Lei/ zi/ motocicleta; 25 Lei/ zi/ camion, salon de mic dejun, bufet -bar-pizzerie cu un numar de 100 locuri cu terase neacoperite si 40 locuri - salon incinta, terasa Corsa.

Observaţii: nu se accepta animale de companie decat cu acordul hotelului si numai daca animalul de companie are carnet de sanatate vizat la zi. Se achita 30% din valoarea unui loc de cazare / animal de companie.

Tratament: tratamentul se poate efectua in bazele de tratament ale Sanatoriului Balnear Mangalia.

Locatie:
RO Hotelul este situat pe faleza, la 10 m de plaja. Plaja nisipoasa, cu intrare lina in mare.

Politici:
RO Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
RO micul dejun bufet se asigura in salonul de mic dejun al hotelului, pranzul si cina se asigura in sistem bonuri valorice in 3 locatii de categorie superioara din apropierea hotelului.
Valoarea mesei cuprinsa in catalog este:
Mic dejun = 30.00 Lei / zi / persoana;
Pranz = 30.00 Lei / zi / persoana.
Cina = 30.00 Lei / zi / persoana.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 11.99 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 12 ani achita 100% tarif adult.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
- 1 copil intre 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si achita 50% din micul dejun, fara pat suplimentar; daca se doreste pat suplimentar se achita 50% dintr-un loc de cazare;
- 1 copil peste 12 ani achita loc integral de adult cu pat suplimentar asigurat;
- 2 copii cu varsta cuprinsa intre 0- 11.99 ani achita obligatoriu 50% din valoarea unui loc de cazare cu asigurarea unui pat suplimentar si 50% din micul dejun pentru fiecare copil.
In camera cu un singur adult platitor, copilul de orice varsta este considerat adult.

(in apartament cu 2 adulti):
- 2 copii cu varsta intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si micul dejun.
- copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 11.99 ani achita 50% din valoarea micului dejun;
- copiii peste 12 ani sau adultii cazati in apartament cu 2 adulti platitori achita 57.50 Lei/ zi/ persoana cu asigurarea micului dejun. In apartament se pot caza maxim 4 persoane.