Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COCOR


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

COCOR SPA: Pentru cei mari, Cocor Spa, cel mai mare spa din Romania pune la dispozitie o serie de tratamente de tip medical & wellness. Printre acestea, tratamente de detoxifiere, relaxare, kinetoterapie, programe de reducere a durerilor cronice, programe de eliminare a efectelor stresului fizic si mental, programe anti-aging precum si terapii de reducere a tulburarilor de somn.

Descriere camere:
Număr total camere: 234
Duble: 226
Junior Suite: 8 - apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila.

Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu dus, chicineta -(doar in unele apartamente), balcon, uscator de par, sonorizare in baie, inchidere centralizata pe baza de cartela, senzori de fum, telefon, pardoseala din gresie.

Camerele standard au o suprafața de cca 16 mp, pardoseala din gresie si dispun de pat matrimonial sau doua paturi.
Camerele duble superioare (6 camere) sunt situate in corpul nou si au o suprafața de cca 26- 28 mp, cu pardoseala mochetata.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie -100 locuri (acces gratuit in limita locurilor disponibile), loc de joaca pentru copii - si gradinita (acces gratuit), internet -wireless, ascensoare ultramoderne, rampe acces pentru persoane cu dizabilitati, magazin de suveniruri, baruri, terasa, gradina.

Fitness/Wellness/Sport: piscina in aer liber, piscina acoperita -cu vedere la mare situata la ultimul etaj, in cadrul Cocor SPA.

Distractie: discoteca -Vision Club.

Tratament: Cocor SPA ofera o selectie de tratamente de la cele traditionale pana la cele contemporane, toate fiind croite pe dorintele si nevoile fiecarui oaspete: Masaje orientale, Tratamente senzoriale, Beauty (fata & corp).
Puteti combina programul curativ cu orice ritual Wellness si astfel sa va bucurati de intreaga Experienta Cocor.
Datorita puterii regenerative a apei si caldurii aici va puteti purifica si relaxa corpul: hidroterapie, cascada cervicala, jacuzzi, inot contra curentului, terapii termice, hammam, finnish sauna, bio sauna, fantana de gheata, dusuri emotionale, tratamente thalasso.


Servicii:
GRATUITE:
- acces la piscina exterioara cu sezlong si prosop in limita locurilor disponibile,
- acces la piscina interioara, in functie de disponibil, inclus in perioadele 11.06-01.07 si 05.09-11.09.2021. Capacitate piscina interioara, aprox. 30 pers. Zona include si saune, fantana de gheata, dusuri emotionale, zona de relaxare. Copiii au acces doar la piscina! Accesul se va face in intervalul orar care va fi afisat la Receptie.
- gradinita de copii, program zilnic animatori in perioada 18.06-05.09.2021
- parcare in limita locurilor disponibile (100 locuri)

Observaţii:
Nu se accepta animale de companie.

Locatie:
RO Hotelul este situat la aproximativ 50 m de plaja, intre statiunile Neptun si Olimp, in zona rezidentiala.
Plaja: in golf, nisipoasa, intrare lina in mare.

Politici:
Persoanele cu varsta peste 18 ani vor plati taxa de statiune in valoare de 5.00 Lei/ zi/ turist.

Servicii masa:
RO se acorda in restaurantul Cocor categoria 4 stele, micul dejun bufet suedez, dejunul sau cina in sistem bufet suedez:
Mic dejun = 44.00 Lei / zi / persoana;
Pranz = 66.00 Lei / zi / persoana;
Cina = 66.00 Lei / zi / persoana.

Servicii masa copii:
- copiii 0- 12.99 ani achita 50% din tariful de adult;
- copiii peste 13 ani achita 100% tarif de adult

In momentul cazarii clientul opteaza pentru pranz sau cina. Demipensiune: pranz sau cina in sistem bufet suedez (apa minerala/plata, sucuri naturale, 150 ml vin alb/rosu/ persoana adulta).
Mesele bufet se organizeaza pentru minim 40 de persoane.

Facilitati copii:
RO (in camera cu 2 adulti):
CAMERA DUBLA STANDARD- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0-12.99 ani;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si demipensiune, fara pat suplimentar;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 3-12.99 ani achita 50% din valoarea mesei fara pat suplimentar asigurat sau achita contravaloarea unui pat suplimentar; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 3- 12.99 ani achita obligatoriu pat suplimentar.

CAMERA DUBLA SUPERIOR- capacitate maxima 2 adulti si 2 copii 0- 12.99 ani; 2 copii: 1 copil 0- 12.99 ani+ 1 copil 13- 17.99 ani; 3 adulti;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0- 2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si demipensiune, fara pat suplimentar;
- un copil cu varsta cuprinsa intre 3-12.99 ani achita 50% din valoarea mesei fara pat suplimentar asigurat sau achita contravaloarea unui pat suplimentar; al doilea copil cu varsta cuprinsa intre 3- 12.99 ani achita obligatoriu pat suplimentar.
- un copil cu varsta peste 13 ani achita obligatoriu pat suplimentar si masa integral.
- al treilea adult achita pat suplimentar si masa integral.
(in camera cu 1 adult):
- 1 copil 3-12.99 ani in camera cu 1 adult: beneficiaza de gratuitate la cazare, se achita camera dubla in regim single si 50% din serviciile de masa.

APARTAMENT- capacitate maxima 3 adulti si 1 copil 0- 12.99 ani;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si demipensiune;
- copiii cu varsta cuprinsa intre 3- 12.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si demipensiune;
- copiii cu varsta peste 13 ani si al 3-lea adult beneficiaza de gratuitate la cazare si demipensiune.

Facilitati evenimente:
RO COCOR BALLROOM dispune de o capacitate de maxim 400 invitati – stil receptie, 250 invitati – stil teatru, 180 invitati – stil banquet. Facilitatile Centrului de Conferinte COCOR sunt urmatoarele: lobby-bar, foyer amplu cu lumina naturala destinat servirii pauzelor de cafea, acces la sala direct din exterior, flexibilitate in ceea ce priveste amenajarea diferitelor tipuri de set-up. Dotarea centrului de conferinte consta in echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: videoproiector, ecran, flipchart, acces internet wireless gratuit, ecrane plasma aferente fiecarei sali de conferinta rezultata din modularitatea COCOR BALLROOM. Petrecerile, mesele si pauzele de cafea pot fi savurate atat in restaurantul Mon Jardin cat si pe terasa acestuia sau la piscina.